Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Sosem fognak eltűnni a pattaná...

Sosem fognak eltűnni a pattanásaim?

Figyelt kérdés

14 évesen voltam elősször bőrgyógyásznál a pattanásaimmal. Felírt kétféle krémet, de igazából egyik se volt eredményes. Később elmentünk maszek bőrgógyászhoz, ő felírta a Sotret gyógyszert, szedtem is kb fél évig. Elég hatásos volt, de sokaktól hallottam, hogy nem túl jók a vele járó "szövődmények". Ezekről tudtok vmit?

Két éve nyáron kivették a torokmandulám, mert azt mondták, hogy amiatt jöhetnek ki a pattanásaim:S, báár nem olyan rondák mint annó, de most is előjönnek, és látni a kis piros hegeket. 17 éves múltam már. Kozmetikushoz jártam most félévig havonta 1-szer. Egyszerűen nem tűnnek el:( Mit csináljak! Segítsetek!

2011. jan. 25. 21:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Járj továbbra is kozmetikushoz.Ő mindíg kitisztítja bőröd.Magyarul 6-szor voltál ez még kevés kezelés ahhoz,hogy rendbe legyen a bőröd.Kérj tőle otthonra is termékeket,hogy karban tudd tartani.
2011. jan. 26. 07:31
 2/3 anonim ***** válasza:

nem próbáltál drogériás szereket? arclemosó tonik? lehet h elég lenne egy szimpla olyan is, ami kimondottan pattanásos bőrre való! gondolom ismered a clean&clears meg a garniert. hogyha nem próbáltad még ki őket akkor szerintem érdemes lenne. egy próbát megér :)

L*-*

2011. jan. 26. 12:02
 3/3 A kérdező kommentje:

hááát nekem a clean and clear nagyon nem vát be, meg rengeteg ien arctisztítóm volt, clean and clear-es arclemosóm volt azt viszont szerettem

de minden pénzem ezekre megy el már:(

a kozmetikus adott krémet mert hogy száraz az arcbőröm és azért jönnek ki a pattanásaim, azóta vettem még avonból is egy krémet, meg arctisztítót és nemtom, hogy most ezektől jöttek ki a pattanásaim...:S

kozmetikushoz utáltam járni:( fááj is, vörös a fejem utána 3 napig mint egy ráknak...épp h elmúlnak és jönnek az új pattik azt mehetek vissza :/

2011. jan. 26. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!