Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sosem fognak észre venni a pasik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sosem fognak észre venni a pasik?

Figyelt kérdés
25 éves lány vagyok..Miért nem tudok már kifogni egy normális pasit magamnak?Bennem lenne a hiba?Jó fej megértő csak egy kicsit vissza húzódó csaj vagyok..Csúnya sem vagyok..Sok fiú ismerősöm van de mind csak havernak tekint..Min kéne változtatnom ahhoz h észre vegyenek a fiúk?Vágyom már egy normális pasira :(
2011. okt. 29. 14:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Kedves arcod van, nem vagy dagadt disznaj, megfelelően pöndörödnek a fürtök, a porszívó figyel a háttérben (:P), vagyis a kép alapján nincs különösebb gáz veled.

Szóval, vagy belsőleg (bár, a jó fej, megértő elég jól hangzik) vagy necces, vagy pedig rossz helyeken próbálkozol. Például a fiú "haveri körből" nem hiszem, hogy bármi összejöhet, mert barátzóna stb...

De itt a GYK-n pedig biztos, hogy nem fogsz sikerrel járni (szóval ne reménykedj, ha esetleg nemcsak mások véleményére lennél kíváncsi).

Sajna, más tanácsot nem tudok adni, mert olyan nagy változtatni valót nem látok, de tapasztalatból mondom, hogy olyan is van, hogy szimplán nem jönnek össze a dolgok, akár egy évig sem...

23F

2011. okt. 29. 15:18
 12/18 anonim ***** válasza:
Sztem csak te nem veszed észre azokat a pasikat, akik nem a fullextrás álompasi kategóriába esnek külsőre.
2011. okt. 29. 15:21
 13/18 anonim ***** válasza:
Egy dolog mégis eszembe jutott: Sose lássák, hogy pasit akarsz fogni! Enyhe flörtölés még belefér a dologba, de ha nagyon egyértelműen fejezed ki, hogy bejön a kiszemelt, akkor az fiúrészről eléggé illúzióromboló ("Biztos azért nyomul ennyire, mert nem kell senkinek, vagyis tuti, hogy valami gáz van a csajjal"). Később (majd a 2.-3. randin) már játszhatsz nyílt lapokkal, de eleinte inkább ne.
2011. okt. 29. 15:24
 14/18 anonim válasza:
Ezek alapján amiket leírtál magadról sztem "nagyon szerény is lehetsz" nem egy nagyképű, buta liba. Nem is értem h mért ilyen nehéz találnod valakit...
2011. okt. 29. 15:25
 15/18 anonim ***** válasza:
Szép vagy és szimpatikusnak tűnsz, szóval nem tudom mi lehet a hiba... talán más társaságban kéne körülnézned :)
2011. okt. 29. 15:49
 16/18 anonim ***** válasza:

Ez a kép előnytelen. Szerintem igénytelenségre vall, hogy ilyet kiadsz magadról. Nem igaz, hogy nem lehetett rólad jobb háttérrel, élesebb, jobban beállított képet csinálni.

Amúgy a kép alapján akár jó csaj is lehetsz, de ha ez az igénytelenség nem csak a képen ütközik ki, akkor lehet, hogy megvan az egyik gond.

2011. okt. 29. 16:01
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem akarok kö.csög lenni,de szerintem a stílusoddal van a baj. Kivillanó rózsaszín melltartópánt? Ne haragudj de nagyon gáz. Valamint a felsőd se tetszik. Kissé olyan "occsó" hatása van. Sokkal jobban nézne ki mondjuk minta nélkül,egy szép hosszú hozzá passzoló nyakláccal.

Nekem a sminked is furcsának tűnik,maga a technikája jó de ez a kék szerintem nincs eltalálva,hozzád valami sötétebb szín passzolna.

Bocsi ha megbántottalak és igaz fiú se vagyok,de női szemmel nekem ez jön le...de nincs okod aggodalomra,úgy látom írták már páran hogy jól nézel ki.

17/L

2011. okt. 29. 16:45
 18/18 anonim ***** válasza:

szerintem szép vagy és előbb-utóbb biztosan te is megtalálod majd az igazit, addig pedig légy nyitott az emberek felé, mosolyogj sokat és biztos a siker :D

Üdv: Jessina

2011. okt. 29. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!