Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért az kell akit sosem kaphatok meg?
hát sok lánnyal van ez.. nálam mondjuk másik suli és van barátnője.. demind1 akkor sem jön össze, pedig van más 'rajongóm'
dehát c'est la vie
Ugyanebben a helyzetben vagyok...
Neki sincs barátnője és a suliba jár.
Nemtudom, h miért van ez, megpróbálom/meg szeretném ismerni, szerencsére van egy barátnőm, aki ismeri, de nagyon nehéz...
És az a szörnyű az egészben, h ha a barátnőm elmondása szerint egy "nárcisztikus alfamhím" lenne, mint ahogy kedves előttem válaszoló írta(:)), akkor még lenne esély, h kiszeretek belőle, de állítólag egy vicces, kedves srác...
Próbálj Te is vmilyen úton-módon megismerkedni vele, az biztos könnyíteni fog ebbe vagy abba az irányba.
Sajnos mást nem tudok tanácsolni, ugyanis én is ebben a lehetetlen helyzetben vagyok. :(
Egyébként egyetértek, lehet, h ez egy generációs sajátosság(ami nem túl kellemes).
15L
Tiltott gyümölcs a legédesebb.:)
És gondolom hogy neki pedig az kéne, akit nem kaphat meg. Itt is így van. A srác a fél várost megkaphatná mégis egy lányt akar, akit ő nem érdekli.:) Emberi dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!