Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyors válasz kéne, mert nem bírom tovább:/ (? )
Figyelt kérdés
Van valaki, egy személy, életem szerelme. Mindent megadok neki. Miatta nem járok sehova csak mert megígértem, hogy ne legyen féltékeny, mert nagyon az, ami nem rossz de néha rosszul esik hogy nem bízik meg bennem:/ nagyon is...Nem tudom hogy bizonyítsak...szeretem őt nagyon, de én már mindent mondtam neki.:/ hogy bocsásson meg, megtette, amit köszönök is, de felhozza amiket csináltam és nagyon rossz.:/ Tudom, hogy én voltam a hibás sok mindenben, túl féltékeny vagyok én is, de örülten szeretem őt és nem tudnék nélküle élni, vele akarom leélni az életem. :/ Mondjon valaki valamit....soha nem akarom elhagyni őt mert szeretem.2011. márc. 8. 19:49
11/17 anonim válasza:
Ha meg nem hisz neked.... Te neharagudj én nagyon nem érttem ő bekorlátoz téged, ezért nem mész sehová? Elveszted legszebb fiataléveidet!!! De ha neked ez igy jó!!! és nem válaszoltál a kérdéseimre.. igy nemtudok nagyon segiteni
12/17 A kérdező kommentje:
Hát csak megigértem hogy sehova nem megyek senkivel. Nem is mentem hanem tesómmal, meg volt ott 2 osztálytársa de gondoltam tesómmal megyek megnézni a metrót majd hogy arra fele hogy kell menni, de én tényleg már sehova sem megyek:/
De imádom őt mindennél jobban, ő is de hogy érjem el hogy higgyen nekem?
2011. márc. 8. 20:13
13/17 A kérdező kommentje:
Nem korlátozz be meg semmi ilyesmi, én úgy szeretem őt ahogy van, és nekem is rosszul esne hogyha mással lenne mert én is féltékeny vagyok nem akarom őt elveszteni és tudom hogy nem fogom mert imádom .
2011. márc. 8. 20:15
15/17 anonim válasza:
"nem akarom őt elveszteni és tudom hogy nem fogom mert imádom ."
Akkor áruld már el légy szíves, hogy mégis mi az értelme ennek a kérdésnek?
16/17 anonim válasza:
a mi esetün is szinte ugyan ez nemakarom h mennyen sehova sem csak velem (buli stb) ne beszéljen lányokkal mert azt nemszeretem talit ugy nebeszéljen meg h én nemtudok róla:S meg ilyenek ez ment uh hát 4-5 hónapig és egyre nagyobb viták lettek ebből:( szinte már aszkitás szélén jártunk de NEM mert a szabályokat eltötölrük egy maradt életben az h nemmehet bulizni és ha beszél vkivel azt mondja el:) és lám a viták szinte kezdenek megszünni:)
17/17 anonim válasza:
Az ilyen ároknak szerintem összebilincselve kellene élni egy befőttes üvegben... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!