Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik lánynál van a legtöbb esélyem?
Szóval van négy lány, akit ismerek, és viszonylag jóba vagyok velük. Tizedikes vagyok, ők minnt osztálytársak, és kilencedikesek (nem mentek át a pótvizsgán, amúgy rendes meg minden).
1:. 178 cm magas lány, egyszer sikerült, kicsit közelebb férkőznöm hozzá, mindig mosolyog, nem unalmas, viszont szinte mindig jár valakivel, szóval soha nem szingli.
2:. 160 cm magas lány, egész rendes, még nem tudtam kicsit közelebb kerülni hozzá, mindig magas fiúkkal járt, és ő biztosan szingli, szerintem nála van a legtöbb esélyem, de év elején járt egy sráccal, kb egy hétig. :p
Amikor találkozom vele, mindig köszön.
3:. Ez a lány néz ki a legjobban, nagyon kedves, 170 cm magas, elég népszerű lány, viszonylag elég sok fiú ismeri, kb aki az ismeretségi körömben vannak, mindenki ismeri. Ő mutatott be egy barátnőjének, egyszer a fiúának is bemutatott, bár nem tudom, hogy mért.. :P
Mindig köszön amikor a suliban, csak meglát, néha integet is.
4:. Őt szint egyáltalán nem ismerem, 165 cm magas, szép arca van, és viszonylag rendes. Minden mozdulatomon szinte nevet, szerintem nála van a legkevesebb esélyem. (viszont ő a legfiatalabb a négy közül).
Rólam kb annyit kell tudni 180 cm magas vagyok, bárna hajú, kék szemű, normál testalkatú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!