Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy vannak pasik, akik nem mernek kezdeményezni egy lánynál?
Jó a kérdés. Soroljátok még az okokat, engem is érdekel!
Kérdező, nagy cupp a kérdés kiírásáért.
22/L
amúgy én úgy gondolom hogy ez a mai buta világ az oka és feje tetejére állt minden,szinte megfordultak a szerepek és már a férfi nem tud igazán férfi lenni,a nők egyre rámenősebbel és egyre jobban akarják magukat érvényesíteni,sok férfi ezzel a gyorsasággal és rámenőséggel nem tud mit kezdeni...így marad a nőknek a kezdeményezés...ez részben köszönhető a férfiaknak is hogy ezt hyaggyák és a nők is magunknak hogy ők is már szinte férfi szerepeket akarnak betölteni,sok férfinak nincs munkája,pénze,vagy éppen sz.arul keres és ez galyra vágja a férfiasságot és az önértékelést,amelyik férfinek van pénze annak nagyobb az önbizalma és előbb mer lépni mert magabiztos és vannak erőforrásai"pénz"....
külföldön talán nem így van mert több a lehetőség....
Akkor elkezdem sorolni:
Van valakije, egyszerűen fél a csalódástól
kiderül, hogy: a lánynak van valami dühös nagydarab pasija ( velem megtörtént, kaptam is:( ), már férje van, gyereke van, a fél város átment rajta, leszbikus, csak nagy szerszáma bukik, nem teljesen komplett, bunkó stb...
De a kedvencem az, hogy a lányok általában sok mindent megbeszélnek egymást között, meglátják a pasit és elkezdenek kuncogni a háta mögött, ami igen demoralizáló, sőt általában nehéz elérni azt, hogy egyedül találd a kiszemelt hölgyet, nah innentől kell a tökösség.
Soroljak még?
Én nem tudok kommunikálni az emberekkel, különösen a nőkkel nem. Mindenféle komplexusok gátolnak, továbbá a természetem miatt nem is működne egy kapcsolat sem. Ronda vagyok és ehhez képest túl nagyo kaz elvárásaim. Meg most már inkább csak testi szükségleteim vannak. Stb, stb...
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!