Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem képes felfogni ez a fiú, hogy nekem nagyon bejön ő?
Figyelt kérdés
Van egy félénk fiú az osztályban, nagyon bejön. :))
Sokszor odamentem hozzá, de akkor csak pár szót váltunk, nem koptat le, de nem is szól hozzám. :(((
Elmondtam neki, hogy szeretem, meg a barátnőmet is megkértem, hogy beszéljen vele, és semmi. :((
Csak annyit mondott a bnőmnek, hogy tetszik.
15L
2011. márc. 8. 11:18
1/3 anonim válasza:
Próbál elhívni valami jó programra.
2/3 anonim válasza:
A lehetőségek:
1) Te is tetszel neki, de zavarban van, mikor odamész hozzá. (de ha ezt jól látom a barátnőd is megerősíti)
2) Hagyd hogy ő kezdeményezzen, mert ha nyomulsz, lehet, hogy még rosszabb lesz, mint volt.
3/3 anonim válasza:
hívd el egy félreeső zugba és mondd meg neki hogy tetszik neked és ha ő meghívna egy randira azt nem utasítanád vissza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!