Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakitottam a barátommal de ö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitottam a barátommal de ö ezt nem képes felfogni mit tegyek?

Figyelt kérdés

1.5év után szakitottam vele mert kihültek az érzéseim a sok hülyesége miatt.

mindig kér egy uj esély pedig mondtam hogy nem adok...

el akar velem menni ide oda meg hiv minden nap van mikor 4*5* is...

2009. máj. 19. 23:04
 1/6 A kérdező kommentje:

én nagyon sajnálom öt.

és tényleg mindent megtesz csak hogy ujra összejöhessen velem de én már nem akarok és ha beszélgetünk is idegesit

2009. máj. 19. 23:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
egyet tehetsz: nem veszed fel. nem reagálsz semmire. nem hagyod, hogy kapcsolatba kerüljön veled. és ezt nagyon következetesen és szigorúan.
2009. máj. 19. 23:09
 3/6 A kérdező kommentje:
tudom...de valahogy ezt szemétségnek látom mert ö iszonyúan szeret
2009. máj. 19. 23:10
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Akármennyire is nehéz, én is azt tanácsolom, amit az első válaszadó írt. Hiába szeret iszonyúan, és érzed ezt a lépést szemétségnek, ha most még pátyolgatod, csak rosszabb lesz, mert félreérti és reménykedik. Egy kitartóan szerető fiú csak a határozott lépésekből ért, abból, hogy nem veszed fel és nem vagy hajlandó beszélni/találkozni vele. Hidd el nekem, az ő érdekében is ez lesz a legjobb.
2009. máj. 19. 23:16
 5/6 anonim ***** válasza:

na akkor álljunk már meg egy szóra. szakítottál vele, értelmesen a tudtára adtad, hogy nem kívánsz tőle a továbbiakban semmit sem. ennek ellenére hivogat, nem hagy békén, érezteti, hogy nem tartja tiszteletben az akaratodat.

te emiatt szemétnek érzed magad.

ez egyenlő az érzelmi terrorizálással.

ergo nem te vagy a szemét. csak elfelejtetted logikusan végiggondolni a történteket. próbálj meg mindentől függetlenül, objektívan gondolkodni, és utána tartsd ahhoz magad.

mi értelme van, hogy hagyod, hogy zaklasson a szerelmével? vissza már úgysem mész hozzá.

2009. máj. 21. 16:15
 6/6 anonim ***** válasza:
sztem légy határozott. nem és kész iktasd ki magad felől ne hagyd, h kapcsolatba kerüljön veled. A volt bnőm engem úgy szivatott, h mindig beetetett szakítás után, mert tudta, h még szerelmes vok belé... erre mindig reménykedtem. sztem ő is reménykedik valamiért. mondom iktasd ki magad. ne vedd fel neki vagy pedig mondd, h nem soha többé határozottan.
2009. máj. 23. 02:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!