Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam a barátommal, mert több mint egy hónapja nem
takálkoztunk (mindig volt neki valami, gyakran a
haverokkal, meg alig beszéltünk, csak msnen). (folyt.
Lejjebb)?
Szia!
A régit felejtsd el. Ha nem tudott időt szakítani rád, akkor már nem érdekled. Jól tetted, hogy szakítottál. Próbálkozz meg nyugodtan a másikkal.
2011. aug. 30. 13:56
2/10 A kérdező kommentje:
Már többször hívott a "másik" hogy menjünk ide-oda. Amikor hív, még belegondolok hogy jó lenne. De aznap amikor találkoznánk, teljesen elmegy a kedvem, és abban reménykedem hogy jelentkezik a régi. Tudom hogy ez kib.ás a másikkal szemben, de most is úgy érzem, hogy nemérdekel ha nem jön vele össze :/ Pedig vagy 2 évig fülig szerelmes voltam belé. Hülye vagyok -.-
Jól tetted, hogy szakítottál, de a másiknak mondd el, hogy időre van szükséged, amíg kihevered az előzőt. Szerintem hülyeség egyből beleugrani egy másik kapcsolatba, mert akkor csak cseberből vederbe effektus lesz. Hagyj időt magadnak:)
2011. aug. 30. 14:10
4/10 A kérdező kommentje:
köszi :) . És ha mégis az én hibám volt? Elég flegmán szakítottam vele :/ Szerintetek még van esély?
Személyes tapasztalatból mondom, hogy nem érdemes újra megpróbálni, mondjuk egy bocsánatkérés nem rossz, főleg, hogy flegmán szakítottál, de ha újra összejönnétek, már nem lenne (még annyira sem) meg ugyanaz a jó érzés, vagy időszakosan. Esély, az megvan, persze, főleg, ha szeretitek még egymást, de én óva intenélek ettől, nálunk pl csak egyre rosszabb lett minden, de sokaknál hallom ugyanezt:(((
2011. aug. 30. 14:20
Szia
Ismerős a helyzet.. csak annyiban más, hogy az én volt barátom /akkor még jártunk/ állandóan haverokkal volt, és amikor ráírt hívott, de nekem meg akkor nem volt jó.. (de ő volt állandóan a haverokkal -.-) Na a lényeg, hogy szakított velem. OK .. még aznap este visszakönyörögte magát.. én bolond meg visszafogadtam. Ígért fűt-fát .. minden ugyan olyan volt mint anno. Az első 3 nap jó volt.... találkoztunk, velem volt.. utána megint haverok, haverok, haverok. de megállás nélkül. Msn-en sem volt fent...
Megbántam, és szakítottam vele
Tehát! NE menj vissza hozzá, mert sokkal rosszabb lesz ha megint csalódnod kell. :)
2011. aug. 30. 14:42
Ha már szakítottatok,akkor minek akarsz még egyszer összejönni vele? Miből gondolod,hogy meg fog változni? Ha akkor zavart,hogy így viselkedik veled,meg kellett volna beszélni a dolgokat vele.Szerintem ő nem is szeretett téged,ha a barátai fontosabbak voltak neki,nálad.
2011. aug. 30. 15:26
8/10 A kérdező kommentje:
igazatok van. csak akkor is hiányzik, még szeretem :(
Ez tény, nekem is régen iszonyatosan hiányzott a barátom és szerettem, de hidd el, el fog múlni a fájdalom, ezért mondom, hogy hagyj magadnak időd, ne kapkodj el semmit, inkább heverd ki és utána jöhet majd más:) Van valami, amit szeretsz csinálni? pl bringázás? nekem iszonyat sokat jelentett, ha rossz kedvem volt, mert mire hazaértem, tisztára tudtam tenni a dolgokat a fejemben, ráadásul le is fárasztott:)
2011. aug. 30. 17:00
10/10 A kérdező kommentje:
köszönök minden kommentet, talán sikerül egyenesbe hozni mindent :)
Kapcsolódó kérdések: