Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem képes a volt barátom felfogni, hogy vége van?
Figyelt kérdés
Pedig ő nem is igazán szeretett, szinte csak szexre kellettem neki. Az elején jól indult, kedves volt meg minden, szóval nem is gondoltam volna, hogy valójában nem olyan, amilyennek ismertem. A lényeg az, hogy miután szakítottam vele, nem adta fel, vissza akart szerezni. Ígérte, hogy megváltozik stb., de azért én sem vagyok teljesen hülye. Ezek már kb. 1 éve történtek, de azóta sem képes felfogni... Jóval a szakítás után kezdtem járni egy másik sráccal, akire szintén rászállt, és a fejébe vette, hogy miatta hagytam ott. Elég sokszor beleköt, egyszer még a haverjaival meg is verték... én is ott voltam, de nem tudtam túl sok mindent tenni :S Velem is erőszakoskodott és fellökött, a barátom próbált segíteni, de többen voltak, szóval nemhogy engem magát sem tudta igazán megvédeni. Megverték aztán elmentek. Ezek után nem értem, a volt barátom miért akar engem, hiszen erőszakoskodott velem, és nem is ez volt az egyetlen alkalom, akit szeret az ember azzal nem így viselkedik... Fogdosni és tapizni is szokott, szóval próbálom elkerülni, de egy suliba járunk így nem egyszerű (bár ott csak szavakkal "zaklat", és sokkal inkább a barátomat mint engem). 1 év alatt, hogy nem képes felfogni? Igazából nem tudom mit akar, mert azt állítja hogy szeret, közben meg néha erőszakoskodik és nem hagy békén...2010. dec. 26. 19:40
1/7 anonim válasza:
Jó lett volna, ha kot is írsz, bár szerintem olyan 15-16 évesnél nem lehetsz több..
Szóval, ha megverték a barátodat, miért nem szóltatok 1 felnőttnek? Tanár, szülő, rendőr, stb.
Valószínűleg bántja az egóját, hogy kidobtad. Ha tényleg súlyos a helyzet, fordulj egy tanárhoz, vagy a szüleidhez.
2/7 anonim válasza:
Velem is dettò ugyan igy van. Annyi kivételével, hogy nem jårok senkivel, mert amék fiú pròbål hozzåm közeledni megveri, mår volt rà alkalom. Csak hàla Istennek ritkàn talålkozom vele, max a diszkóba ha össze futunk, az utóbbi idõben próbålom levegõnek nézni, elmegyek mellette mintha ott se volna, ha beszél hozzàm csak fordulok és megyek, nem veszem ha hiv, nem vàlaszolok az smsre, stb. Egy ideje bejön, remélem nem szólom el magam. Egy próbàt meg ér.
3/7 A kérdező kommentje:
Ja bocsi, a kort kihagytam, 18 leszek.
Szülőkkel is beszéltem erről, és legalább a házunkat nagy ívben elkerüli. Mivel a suliban, nem igazán rendez jelenetet, a tanárok nem tudnak mit csinálni vele... Az apjának meg eléggé jó kapcsolata van a rendőrséggel, legutóbb is nagyon olcsón megúszta, ez elég igazságtalan.
2010. dec. 27. 10:15
4/7 anonim válasza:
Undorító féreg az a gyerek.... Kerüld el ahogy bírod... Vedd levegőnek... És am meg zaklatásér fel jelentheted... Hülye bunkó...
5/7 anonim válasza:
Én megmondaném egy felnőttnek...komolyan...mi az h megveri?? hát álljon már le...ráküldeni apát és kész...mondjad neki még1x hozzáér a pasidhoz, neki vége...nekem bevált 17/L
6/7 anonim válasza:
én is,mióta szakítottam a pasimmal zaklat,és mindig tapizott és velem is soxor volt erőszakos.mintha csak a saját történetemet írtam volna le :) csak nálunk házhoz jár :/ kint vár engem a lépcsőházban meg ilyenek,és nem is járok vele egy suliba.megtudhatnám a keresztnevét a srácnak?
7/7 A kérdező kommentje:
A házunkhoz szerencsére nem mer jönni, mert apám már intézkedett. Amúgy a keresztneve Zoli.
2010. dec. 28. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!