Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most szakítottam az Emo barátommal! Nem bírom! Hogy tudom elfelejteni?

Figyelt kérdés
Ő is Emo akárcsak én! Már régóta kerestem egy ilyen srácot mind amilyen ö volt.Itt a közelünkbe nagyon kevés rendes emo van mind csak divatból nyomja!Ö nem olyan volt, de megcsalt.Még mindig szeretem, de neki ott a másik csaj! És hiba találtam kicsit messzebb másik srácot magamnak aki ugyancsak Emo mégse érzem azt mind az exnél.:(
2009. febr. 18. 20:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
69%

EMO: az 1980 as évekből eredő original american hard core egy dallamosabb (emészthetőbb) alfaja 3 nagyobb hulláma volt 1980 as évek vége 1990 es évek közepe és 2000 eleje. A mostani EMO már a média által létrehozott manipuláció, suicid hajlam illetve a nemi identitás zavart foglalja magába mint lázadást a közöny ellen. A ruházkodása magába foglalja a hard core elemit illetve oldschool-ból ismerít, Goth elemeket is tartalmaz, ezen kívül még a japán eredetű visual Kei is fel lehet fedezni. Angliában igen súlyos problémának tekintik több cikk is található amelyben pszihologusok nyilatkoznak erről "az új hullámról".

félretéve az okoskodást: LŐDD FEJBE MAGAD köszi

2009. febr. 19. 01:35
 12/18 anonim ***** válasza:
75%

Kedves "hülye" hozzászólók (aki nem inge, ne vegye magára). Tudtommal nem az volt a kérdés, hogy "Mit gondolsz az emóról?". Egy ember kért tanácsot, de ha csak fas*paraszt módjára poénkodni tudsz, menj napiszarra.

Ha felejteni akarsz, legjobb módszer, ha nem maradsz egyedül, mert az a gondolkodással/befelé fordulással egyenlő szakítás után, így haverok/hobbi (foci, kosár, kondi, akármi, nem mellesleg új emberekkel is megismerkedhetsz;) és természetesen nyitottság.

"Ne sírj, hogy elmúlt, örülj, hogy megtörtént"

Egy rocker a normálisabb fajtából...

2009. febr. 19. 11:06
 13/18 anonim ***** válasza:
soha nem értettem, ha ilyen kib@szot nagy elfogadás van akkor azt miért nem lehet elfogadni hogy valaki képtelen erre? 1:35 ös hozzá szóló vagyok, egyébként az értelmes tanácsom az az h kicsit zökkenj ki a "stílusod" határaiból, mert így csak "divat" EMO-kat fogsz látni mivel ált. ez a jellemző erre a stílusra, barátkoz más nem EMO-kal, ha ez nem megy akkor magadra vess, valószínűleg az nem lesz számodra divat EMO aki tetszeni fog úgyhogy 22 es csapdája ez a téma
2009. febr. 19. 13:07
 14/18 anonim ***** válasza:

előző

ui: én legalább jogosan nem kedvelem az EMO és egyéb vonzott "stílusok" mert utána néztem, h mi is ez...

és mint minden stílus lekövethető

2009. febr. 19. 13:11
 15/18 anonim ***** válasza:
Ti szegények! Csak ti ketten vagytok igazi emo-k, a többiek csak divatból nyomják.. de durva! Szegény kicsi emuk :-) Miért sírsz utána ha megcsalt? Nem értem a mai fiatalokat!
2009. febr. 19. 16:45
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogy mégis minek kellett beírni, hogy emo vagy. Tudtad, hogy erre ugrani fognak, nem? Ha normális válaszokat akarsz, akkor ne provokálj.

Amúgy mint már írták, kösd le magad valahogy. És ne legyél olyan beszűkült, hogy csak emok között keresgélsz.

Utolsó válaszon még most is sírok x'DD

2009. febr. 19. 18:01
 17/18 anonim ***** válasza:
bírom, h fel vannak háborodva, h valaki divatból követi a divatot..beszarok.
2009. febr. 19. 18:47
 18/18 anonim ***** válasza:
Köszönöm a hozzáértő drága lepontozónak, látom te se azért vagy/voltál itt, hogy másokon segíts. Ennyit rólad...
2009. febr. 19. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!