Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most szakítottam az Emo barátommal! Nem bírom! Hogy tudom elfelejteni?
Hát ha megcsalt, akkor talán még se volt annyira jófej.
ne bánd.
(már ha egyáltalán igaz a kérdés, mert gyanítom, hogy kamu)
"nagyon kevés rendes emo" = lehet sokat jatszanak a késsel...amúgy a divat EMOs aki csak úgy öltözik az igazi az aki bánatában ki is nyírja magát? Mellesleg Ti EMOsok miert vagytok annyira elkeseredve? Méregdrága cuccokban jártok (gondolom minden cuccod Vans vagy Etnies), anyu apu mindent penzel, és ha még barátod is van és ha BOLDOG voltal vele akkor hogy lehetsz EMOsY??? nemértem :S !
(Bocs be kellett szolnom :D )
22/f
Ne csak emo hapsit keress.
Annyi normális ember van még, nem kell kifejezetten a stílusnak az első szempontnak lennie.
Édes vagy! Kössz!(L) Egy csomóan vannak akik nem EMOk mégis kinyírják magukat. Szóval ez hülyeség hogy kinyírjuk magunkat! Amúgy nagyon kevesen vannak akik így elfogadnak minket! Föleg mikor a barátommal megyek és ö is eMO lesnek mind állat! De ez van! Amúgy szeretni még is tudok attól függetlenül! Várom az ujabb beszólásokat! hajrá!
Mellesleg az nem Emos hanem emo, mert ez legalább olyan mindha azt mondanám hogy rockos, vagy repperes...
Hogyan felejtsd el? Vágd fel az ereidet és sírd el a világ fájdalmát, hátha valaki megsajnál és szolidaritásból ugyanezt teszi...
Kis hülye p*csa, mi a f*szt nyávogsz? Van egy csomó lóvéja anyádnak meg apádnak, kinyalják a segged és még sírsz hogy nincs hapsid??? Úristen, micsoda problémák...
Remélem a világon nem lesz egyre több ilyen kis hülye, mert ellepik a Földet és emo uralom lesz...ááááááá
Amúgy ez csak egy idióta "divat" jó lenne ha már végre kimenne a köztudatból...
nem lesz talán annyira divat, mert kinyírják magukat és kihalnak.:D
egy goth csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!