Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most szakítottam az Emo barátommal! Nem bírom! Hogy tudom elfelejteni?

Figyelt kérdés
Ő is Emo akárcsak én! Már régóta kerestem egy ilyen srácot mind amilyen ö volt.Itt a közelünkbe nagyon kevés rendes emo van mind csak divatból nyomja!Ö nem olyan volt, de megcsalt.Még mindig szeretem, de neki ott a másik csaj! És hiba találtam kicsit messzebb másik srácot magamnak aki ugyancsak Emo mégse érzem azt mind az exnél.:(
2009. febr. 18. 20:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha megcsalt, akkor talán még se volt annyira jófej.

ne bánd.

(már ha egyáltalán igaz a kérdés, mert gyanítom, hogy kamu)

2009. febr. 18. 21:01
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
En szivesen segitenek,de nem tudok,nert EMO teren nem vagyok jartas:(,ne gondolj ra,probald elfoglalni magad valamivel,menny el a haverokkal szorakozni...ijesmi...
2009. febr. 18. 21:03
 3/18 A kérdező kommentje:
Jó de közös haverjaink vannak, és egy helyre járunk, és nem akarok összefutni a csajával mert akkor tuti neki ugrok! Én másik iskolába jártam mind az exem, és a csaja az meg oda jár ahova ö! Sztem ezért volt szerencséje annak fruskának!:@ Ha hazugság lenne sztem nem görcsölnék rajta hogy felejtesem el az areeeeee pofiját!:S
2009. febr. 18. 21:09
 4/18 anonim ***** válasza:
68%

"nagyon kevés rendes emo" = lehet sokat jatszanak a késsel...amúgy a divat EMOs aki csak úgy öltözik az igazi az aki bánatában ki is nyírja magát? Mellesleg Ti EMOsok miert vagytok annyira elkeseredve? Méregdrága cuccokban jártok (gondolom minden cuccod Vans vagy Etnies), anyu apu mindent penzel, és ha még barátod is van és ha BOLDOG voltal vele akkor hogy lehetsz EMOsY??? nemértem :S !

(Bocs be kellett szolnom :D )

22/f

2009. febr. 18. 21:17
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Ne csak emo hapsit keress.

Annyi normális ember van még, nem kell kifejezetten a stílusnak az első szempontnak lennie.

2009. febr. 18. 21:32
 6/18 anonim ***** válasza:
Emo vagy nem emo rengeteg jó pasi van még rajta kívül, nézz szét és találni is fogsz egy sokkal jobbat, és aztán elfelejted szépen. És ha nem csak azt nézed majd hogyan néz ki meg hogy emo-e akkor talán még egy rendeset is kifoghatsz aki nem fog minden második csajjal megcsalni.
2009. febr. 18. 21:35
 7/18 A kérdező kommentje:

Édes vagy! Kössz!(L) Egy csomóan vannak akik nem EMOk mégis kinyírják magukat. Szóval ez hülyeség hogy kinyírjuk magunkat! Amúgy nagyon kevesen vannak akik így elfogadnak minket! Föleg mikor a barátommal megyek és ö is eMO lesnek mind állat! De ez van! Amúgy szeretni még is tudok attól függetlenül! Várom az ujabb beszólásokat! hajrá!

Mellesleg az nem Emos hanem emo, mert ez legalább olyan mindha azt mondanám hogy rockos, vagy repperes...

2009. febr. 18. 21:38
 8/18 anonim ***** válasza:
Bocs hogy rosszul irtam lehet en nem tudom jol de a rock/rap/disco zenei műfaj az EMO meg nem az. EMOtion=érzelem, emotional=érzelmes ~ EMOs helyes magyarosítás. amugy azt nem mondják hogy rockos, de azt igen hogy valaki discos szóval logika bukfenc azért van a megközelítésedben.
2009. febr. 18. 21:46
 9/18 anonim ***** válasza:
52%

Hogyan felejtsd el? Vágd fel az ereidet és sírd el a világ fájdalmát, hátha valaki megsajnál és szolidaritásból ugyanezt teszi...

Kis hülye p*csa, mi a f*szt nyávogsz? Van egy csomó lóvéja anyádnak meg apádnak, kinyalják a segged és még sírsz hogy nincs hapsid??? Úristen, micsoda problémák...

Remélem a világon nem lesz egyre több ilyen kis hülye, mert ellepik a Földet és emo uralom lesz...ááááááá

Amúgy ez csak egy idióta "divat" jó lenne ha már végre kimenne a köztudatból...

2009. febr. 18. 22:06
 10/18 anonim ***** válasza:
38%

nem lesz talán annyira divat, mert kinyírják magukat és kihalnak.:D

egy goth csaj.

2009. febr. 18. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!