Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül állok! Hogy bírjátok az egyedüllétet?
úgy értem, hogy nincs barátnőtök/pasitok, talán nem is vagytok szerelmesek sem, de mégis vágytok párkapcsolatra?
hogy lehet bírni egyedül? ti hogy bírjátok?
/normális válaszokat légyszi/
Hát, én szerelmes vagyok, nagyon is, és "csak" azért nem vagyok vele, mert hát a körülmények..... nem részletezem.
De holnap találkozunk, szurkoljatok, hátha felül tudunk kerekedni a fránya körülményeken :)
Egyébként amíg nem voltam szerelmes senkibe, és egyedül voltam, jól bírtam. Hobby, barátok, ilyesmik...
23:44 nagyon tutin írtál ! Én 3 évet voltam egyedül,mert nehezen hevertem ki az előző kapcsolatom és "csak hogy legyen" viszonyt nem akartam.Nem is foglalkoztam a dologgal,persze ahogy másnak nekem is hiányoztak a jó dolgok.És mikor már nem tudtam az előzőre gyűlölettel gondolni egyszer csak engem is meglepett a szerencsém.
32 f
23:46 nem megoldás :D egyedül feküdni a sírban sem jó :D
23:49 A KÉRDÉSRE VÁLASZOLJ és ne köss bele a helyesírásomba, így írok ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!