Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tűnik úgy, hogy több a magányos férfi mint a magányos nő?
Legalábbis a 20-as korosztályban.
Pl. partykon szinte sose látok lányt egyedül, fiút viszont csomót. Vagy ott a társkeresők esete, minden egyes lányt tucatnyit férfi bombáz levelekkel. Meg az ilyen fórumokon is az derül ki, hogy rengeteg a "sose volt párom" típusú huszonéves férfi, míg lány csak elvétve ír ilyen problémáról.
Tegnap 21:30:
Én vagyok a buta r*banc:)
Nem hinném, hogy bármi rosszat mondtam. Tudtommal a félénkség nem orvosi probléma, hanem viselkedésbeli. Gondolom te is azok közé tartozol, aki ha meglát egy lányt, a felére húzza össze magát, ha pedig meg kell szólalnia, dadogni kezd.
Én csak a magam nevében beszéltem, nekem egy férfi legyen férfi, ne nekem kelljen a határozottabbnak, és a nyomulósabbnak lennem. És nyugodtan biztathatod magad azzal, hogy nem törvényszerű, hogy a pasi lépjen, de egy pasiról igenis sok mindent elárul, ha mer kezdeményezni.
A műveltségről pedig kettőnk esetében szerintem ne beszéljünk, mert attól, aki azzal kezdi a mondandóját, hogy leribancozza a másikat, én nem fogadok el kritikát.
18/L
09:01
Pedig az ilyenre csak azt tudom mondani, azt az r betűs szót, te sem mernél odamenni máshoz de azért te elvárod, hát persze.Amúgy meg oda merek menni, és? Az nem változtat semmin, szerezz először műveltséget aztán minősíts le másokat a kis 18 éveddel.Hiába is mondom neked, te sosem fogod megtudni, hogy férfinak lenni rosszabb.
16:51
Te súlyos fogalomzavarban vagy. A műveltségről papolsz, holott nem hinném, hogy a véleményemnek ebben a dologban bármilyen köze lenne a műveltséghez. Arra pedig, hogy férfinak lenni rosszabb... Inkább hadd ne mondjak semmit. Mindkét nemnek megvannak az előnyei és a hátrányai, én sem rinyálok, amiért lánynak születtem, pedig menstruálok, szülni fogok, és hasonló remek dolgok, de kit érdekel? Ez hozzá tartozik.
Attól pedig, hogy most csak mint r betűs szóra utaltál a r.ibancra semmit sem változtat azon, hogy az előző hozzászólásodat azzal kezdted. Műveltnek tartom magam, és nem tudhatom, hogy te az vagy-e, lehet, hogy igen, ÉN ennyiből nem tudom eldönteni ezt a másikról - de hogy egy beszűkült, unintelligens pasi vagy, az tuti.
Ha pedig te több vagy mint tizennyolc, és mégis ilyen ostobán viselkedsz - hát, az már téged minősít.
19:18
Igazad van, a nők sosem ismerik be ha valamiben ők a hunyók, gyávák, nem egyenesek.
De vannak tényleg normálisak is, én találtam egyet, full normális, még amikor elmegyek hozzá az útiköltség felét is ki akarja fizetni:D persze nem engedem neki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!