Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért tűnik úgy, hogy több a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűnik úgy, hogy több a magányos férfi mint a magányos nő?

Figyelt kérdés

Legalábbis a 20-as korosztályban.

Pl. partykon szinte sose látok lányt egyedül, fiút viszont csomót. Vagy ott a társkeresők esete, minden egyes lányt tucatnyit férfi bombáz levelekkel. Meg az ilyen fórumokon is az derül ki, hogy rengeteg a "sose volt párom" típusú huszonéves férfi, míg lány csak elvétve ír ilyen problémáról.

2011. márc. 1. 21:24
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:

Tegnap 21:30:

Én vagyok a buta r*banc:)

Nem hinném, hogy bármi rosszat mondtam. Tudtommal a félénkség nem orvosi probléma, hanem viselkedésbeli. Gondolom te is azok közé tartozol, aki ha meglát egy lányt, a felére húzza össze magát, ha pedig meg kell szólalnia, dadogni kezd.

Én csak a magam nevében beszéltem, nekem egy férfi legyen férfi, ne nekem kelljen a határozottabbnak, és a nyomulósabbnak lennem. És nyugodtan biztathatod magad azzal, hogy nem törvényszerű, hogy a pasi lépjen, de egy pasiról igenis sok mindent elárul, ha mer kezdeményezni.

A műveltségről pedig kettőnk esetében szerintem ne beszéljünk, mert attól, aki azzal kezdi a mondandóját, hogy leribancozza a másikat, én nem fogadok el kritikát.

18/L

2011. márc. 2. 09:01
 42/47 A kérdező kommentje:
Az, hogy valaki fél odamenni a nőkhöz (mert ezzel kapcsolatban volt már 120 negatív tapasztalata, amit az agy megjegyzett), nem jelenti azt, hogy az élet egyéb területein is nyuszi lenne.
2011. márc. 2. 09:11
 43/47 anonim ***** válasza:

09:01

Pedig az ilyenre csak azt tudom mondani, azt az r betűs szót, te sem mernél odamenni máshoz de azért te elvárod, hát persze.Amúgy meg oda merek menni, és? Az nem változtat semmin, szerezz először műveltséget aztán minősíts le másokat a kis 18 éveddel.Hiába is mondom neked, te sosem fogod megtudni, hogy férfinak lenni rosszabb.

2011. márc. 2. 16:51
 44/47 anonim ***** válasza:

16:51

Te súlyos fogalomzavarban vagy. A műveltségről papolsz, holott nem hinném, hogy a véleményemnek ebben a dologban bármilyen köze lenne a műveltséghez. Arra pedig, hogy férfinak lenni rosszabb... Inkább hadd ne mondjak semmit. Mindkét nemnek megvannak az előnyei és a hátrányai, én sem rinyálok, amiért lánynak születtem, pedig menstruálok, szülni fogok, és hasonló remek dolgok, de kit érdekel? Ez hozzá tartozik.

Attól pedig, hogy most csak mint r betűs szóra utaltál a r.ibancra semmit sem változtat azon, hogy az előző hozzászólásodat azzal kezdted. Műveltnek tartom magam, és nem tudhatom, hogy te az vagy-e, lehet, hogy igen, ÉN ennyiből nem tudom eldönteni ezt a másikról - de hogy egy beszűkült, unintelligens pasi vagy, az tuti.

Ha pedig te több vagy mint tizennyolc, és mégis ilyen ostobán viselkedsz - hát, az már téged minősít.

2011. márc. 2. 20:52
 45/47 anonim ***** válasza:
Ám ha egy pasi nem mer oda menni egy lányhoz az az ő döntése, ne a nő pattogjon emiatt, hogy nem szólította le. Nah de nem a kezdeményezésről akkor írni, hanem a nőkről. Most ismerkedtem meg egy rendes lánnyal, nagyon jó hangulat és ráadásul nagyon vártuk a találkozást. Tényleg az a rendes és őszínte kategória aki még nem is szép, dehát mint férfi belsőt értékeltem. Nem jár discoba, nem iszik, nem cigizik, nem rakja szét a lábát vagyis nem k_rva. De a találkozás után mégsem az lett amit ő mondott előtte nekem. Oké rendben felfogtam, hogy nem lett semmi, de törlés után rám ír hogy sajnálja, meg őszínte volt:S Én meg visszaírtam neki őszíntén és visszaírta, hogy azért nem jött össze velem, mert ő tartott volna el engem-.-" Ez mekkora röhej. Hát, 1. ő szegény, 2. nem tudom honnan vett ilyen baromságot, mert jobb helyzetben vagyok mint ő, 3. ezzel elásta magát. Mikor visszaírtam, hogy nem használtam volna ki, meg nem ő tartott volna el akkor is ki lehet a hibás?? Hát a férfi! Még neki áll feljebb és magát szépítgeti az őszínteséggel, meg hogy szemét vagyok. Én vagyok a roh_dék csak mert ő nem ismeri be a hibáit? Nők szeretnek jól kijöni mindenből! Ha félre lépnek akkor se ők a hibásak. Hát fogjuk fel mi férfiak, hogy a nők tökéletesek!! Csak tudnám miért hiszik azt hogy a férfiakkal van gond:S Mindent megteszek és csak magukkal vannak elfoglalva. Nem törödnek mással csak hogy a férfinak mit kéne tennie, ők meg azt csinálnak amit akarnak, mert nők. De van mindenre magyarázatuk:) Ha dugni kell akkor egyenlőjogúság, ha fizetni kell vagy csinálni valamit akkor "te vagy a férfi". Hát én mondom nevetséges amikor felháborodnak:S Ha elismernék akkor azt mondom, hogy rendben, de így.....szánalmas. Kedvesek vagyunk hozzájuk meg minden, de ha itt anonimként leírjuk mi a helyzet akkor okoskodnak, hogy ezért meg azért^^ Ha tudnák milyen lenne férfinak lenni amikor normális rendes lányt kéne keresniXD Ha egy rendes lány is ennyit ért akiről írtam. Jah, mert biztos én vagyok a hibás tudom. De miben is?
2011. márc. 4. 19:18
 46/47 anonim ***** válasza:

19:18

Igazad van, a nők sosem ismerik be ha valamiben ők a hunyók, gyávák, nem egyenesek.

De vannak tényleg normálisak is, én találtam egyet, full normális, még amikor elmegyek hozzá az útiköltség felét is ki akarja fizetni:D persze nem engedem neki:)

2011. márc. 4. 19:36
 47/47 David82 ***** válasza:
Azért, mert a partikon ha meglátnak egy nőt, megpróbálják meghódítani. Nos, a lányhoz özönlő tömegből esetleg csak egy marad mellette, a többit lekoptatja. Meghívatja magát egy italra, aztán szépen odébb áll. A lényeg, hogy egy bombázó nő csalódott férfiak tucatjait hagyja maga után. Tegyük fel, lemész egy buliba. Ott van egy bombanő, mondjuk tízen veszik körül. Valószínűleg azért veszik körül, mert nincsen barátja, így meg akarják hódítani. Hagyja, hagy pitizzenek neki, meg fizessenek neki ezt-azt. Ha odamész egy lányhoz, és meghívod egy italra, lehet elfogadja. De aztán szépen lekoptat, mert azt mondja például: csúnya a pólód. Te meg elkezdesz magyarázkodni neki, hogy: izé, már úgyis cserélni akarom. Nos, aki így válaszol, azt szépen lekezeli. A másik az, hogy a lányok nem keresnek párt. Azt akarják, hogy hódítsák meg őket.
2013. jan. 22. 20:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!