Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tűnik úgy, hogy több a magányos férfi mint a magányos nő?
Legalábbis a 20-as korosztályban.
Pl. partykon szinte sose látok lányt egyedül, fiút viszont csomót. Vagy ott a társkeresők esete, minden egyes lányt tucatnyit férfi bombáz levelekkel. Meg az ilyen fórumokon is az derül ki, hogy rengeteg a "sose volt párom" típusú huszonéves férfi, míg lány csak elvétve ír ilyen problémáról.
Az nem nagyon csodálom, hogy az olyan pasik, akik állandóan azzal "szórakoztatják" a nőket, hogy - minden nő szemét, a nők anyagiasak, érzéketlenek, hülyék, hisztisek, kihasználják a pasikat, ribancok, élősködők - nem találnak maguknak párt, mert hát ki szereti, ha így minősítik? De aki így gondolkodik a nőkről, azzal kapcsolatban csak azt nem értem, miért akar egyáltalán nőt maga mellé? Főleg hosszú távra?
De van a második kategória, azok a normális, aranyos pasik, akiket csak azért nem vesznek észre a lányok, mert nagyon félénkek. Ez idővel azért változni fog, ha majd a lányok is komolyodnak kicsit és jobban meglátják az igazi értékeket.
De aki így gondolkodik a nőkről, azzal kapcsolatban csak azt nem értem, miért akar egyáltalán nőt maga mellé? Főleg hosszú távra?
Ez látod nagyon jó kérdés. Sokat olvasom itt, hogy minden nő kivétel nélkül ilyen. Ha mindenki ilyen, akkor minek akar egyáltalán kapcsolatba lépni velük? Nem beszélve arról, hogy ha nekem mondaná azt valaki, hogy minden nő pénzéhes stb. elküldeném a francba, láthatóan nem ismer, csak véleményez, ami viszont nem fedi a valóságot.
23:39
"(tisztelet a kivételnek)"
Köszönöm! :)
32/N
Én kijelentettem hogy vannak kivételek csak nem ott ahol én vagyok, csak itt neten vannak kivételek ahol 0 esély hogy valaha is találkozzak az illetővel.
És bocs én imádom a nőket, mindent megadnék nekik, sőt tényleg szeretnék már megélni egy igazi kapcsolatot amiben igazi érzések vannak. De a tapasztalat, a folyamatos kudarc sajnos pesszimistává és keserűvé tesz a témában.
Engem nem zavar ha nekem kell oda menni, álmaimban azért létezik a lány aki meglát és eldönti hogy csak én kellek neki. De tudom hogy ez nem létezik, de ha már odamegyek akkor megadhatnátok az esélyt valamire de nem. Mert a külső minden, persze fontos a külső, de vannak kompromisszumok, egyszer mondta egy idős ismerősöm hogy egy nő lehet akár milyen tökéletes az csak szép, de ha valami hiba van benne akkor lesz igazán tökéletes. Én hiszek is ebben, de engem már messziről leköpnek mert nem én vagyok a herceg fehér lovon.
És nem akarok 30 éves koromig várni, addig akarok élni még fiatal vagyok, most van esélyem gondtalanul szeretni, ezt is meg kell élni, különben mit mondok a fiamnak majd? Fiam ráérsz 30 évesen csajozni apád is ezt csinálta.
00:05
Más nevében nem tudok nyilatkozni, az én párom kedves.
Sziasztok!
A nők valóban hamar döntenek arról hogy tetszik e egy manus nekik v nem.A lényeg szerintem a kisugárzás,a fellépés,a kiállás.Hogy férfi legyen.Ha egy férfinak van önbizalma,az meglátszik minden egyes porcikáján.ÉS nem a handabandázó hülyegyerekekre gondolok,hanem a csendes,magabiztos erőre,aminek a felismerésében a nők(nem az agyatlan,anyagias bukszákra gondolok)páratlanok.
Srácok megéltem én azt is amit ti mondtok. 18-20 évesen én sem voltam "Adonisz",rengeteg csalódás ért,sokat görcsöltem is miatta,aztán egy idő után úgy gondoltam leszarom,ha jön valaki jön, ha nem nem.Most, 30 évesen ,állandó párkapcsolatban,20 kilóval nehezebben(180/88) elég ránéznem egy nekem tetsző nőre,10 ből 6 esetből megkapom azt a pillantást ami után már csak rajtam múlna hogy kezdeményezzek.Persze nem teszem,de az tudom nektek tanácsolni hogy feladni nem szabad ,legyen stabil személyiségetek,önbizalmatok,és ne görcsöljetek.
02:55
Végre egy igazi férfi! :)
Nézd meg manapság mi folyik: a fiatal "nők" mind nyomorult krvák! Egyik fele CSAK pénzért b@szik, a másik fele meg 40-es vén hülyék után futkározik, mert a nagyságos asszonynak ugye "nem elég tapasztalt" egy huszonéves. Mégis honnan a jó ***** *****ból lenne tapasztalata ha esélyt sem kap a b***ásra??? Az emberek többsége lesz vagy 30 éves mire először lát p*nát! És akkor majd sírhat a sok lotyó hogy senki nem akarja feleségül venni! HÁT NEM IS!
A mostani kis szüzek lesznek majd a 30-as 40-es férfiak akik kis fiatal szukákkal mulatoznak, bepótolják a fiatalkorukat, amíg a velük egykorúak férj és gyerek után sóvárogva megöregszenek egyedül! Egyék meg amit főztek! MEGÉRDEMLIK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!