Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tűnik úgy, hogy több a magányos férfi mint a magányos nő?
Legalábbis a 20-as korosztályban.
Pl. partykon szinte sose látok lányt egyedül, fiút viszont csomót. Vagy ott a társkeresők esete, minden egyes lányt tucatnyit férfi bombáz levelekkel. Meg az ilyen fórumokon is az derül ki, hogy rengeteg a "sose volt párom" típusú huszonéves férfi, míg lány csak elvétve ír ilyen problémáról.
22:01
Téged minta képnek kell lenend^^ Olyan jó, hogy ennyi hülyeséget egyszere eltudtál mondani:) Csak megkérdem jól érzed magad? Ha nem szólj és hívok neked orvost:) Ennyit nem nevettem ma rajtad mint máskorXD Te tiszta zseni vagy:) Nah belőled se kell több:) Életképtelen nő vagy csak szólok:) Ne gondolkozz azon, hogy jó szülő leszel, mert szídni fognak:D
Azért mert a nők felszínesek és még a legátlagosabb nő is olyan elvárásokat támaszt a férfiak felé, hogy szinte hihetetlen. És tök mindegy hogy félénk vagy e vagy sem, a csajok kb 3 másodperc alatt el tudják dönteni hogy akarnak e a pasitól valamit vagy sem. Jó példa erre az hogy odamegyek egy csajhoz, és még annyit mondtam hogy szia és már a van pasim, meg hasonló lekoptató szövegeket dobják be.
Ha nem vagy pénzes nem öltözöl a legmenőbb ruhában akkor már megvetnek.
A társkeresők meg még rosszabbak mint a valóság. Minden csaj elvárja hogy regényt írj nekik, úgy hogy még nem is ismered, ha nem jössz be nekik akkor még vissza se válaszolnak, vagy ha beszélgetni hívod őket akkor is inkább nem mondanak semmit, ami eléggé zavaró mert nem hagy nyugodni hogy mi lehetett a baj. Egyszerűen annyi akadályt gördítenek az ember elég, de nem adnak jeleket hogy jó irányba haladsz vagy sem.
A csajoknak persze könnyebb, a férfiak nem olyan válogatósak, egy szép arc már általában megteszi. És sok csajnak nem is kell erőltetni a kapcsolat keresést, mert ha bejön valakinek úgy van vele hogy majd úgy is lépni fog a férfi. De persze 10ből 9et így is elutasít.
Azt veszem észre hogy a csajok csak azoknak a pasiknak adnak egyáltalán esélyt akiknek már volt tapasztalatuk kapcsolattal. De az a pasi akinek még nem volt tapasztalata az nem tud tapasztalatot szerezni ha nem engedik az egész paradox.
Én régebben tettem fel kérdéseket magammal kapcsolatban, az jött le hogy nem vagyok csúnya és belsőre is normálisnak tűnök még is valóságban egyszerűen minden próbálkozásom kudarc. Merészségből nincs hiány hála az alkoholnak, de egyre idősebb leszek és a sok kudarc csak egyre jobban frusztrál, és így 20 felett már ne csodálkozzanak ha egy srác önbizalom hiányos, mert ők taszítják ebbe. Erre jön az hogy néha nem lehet tudni mit akarnak, ha kedves vagy az a baj ha kicsit szemétkedsz az a baj.
Persze mindig vannak kivételek, csak sose ott ahol én vagyok.
Lázadozhattok itt, hogy kezdeményezzenek a nők stb, én mernék is, de nem akarok, nekem jól esik a hagyomány, mert bizonyos hagyományok nem véletlenül alakulnak ki. A férfi domináns, ő behálóz stb. A nők adnak jeleket, nekem egyértelműek, aki pedig szivatásnak veszi, hát ez nem hiszem, hogy a mosolygó hölgy hibája. Szóval szerintem szükség van arra, hogy a férfi hódítson aktívan,a nő pedig csábítson passzívan. Ez így kerek egész és így teljes a kép. Megértem, hogy vannak félénkek, kezdeményező nők is léteznek, de ettől még mindig is azokat fogják preferálni,aki oda mer menni megkérdezni, hogy iszunk-e egy kávét.
Esküszöm, hogy ezt jóindulatból írtam, nem bántásképp. Amelyik férfinek jó fellépése van, az simán nyert a nőknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!