Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért tűnik úgy, hogy több a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűnik úgy, hogy több a magányos férfi mint a magányos nő?

Figyelt kérdés

Legalábbis a 20-as korosztályban.

Pl. partykon szinte sose látok lányt egyedül, fiút viszont csomót. Vagy ott a társkeresők esete, minden egyes lányt tucatnyit férfi bombáz levelekkel. Meg az ilyen fórumokon is az derül ki, hogy rengeteg a "sose volt párom" típusú huszonéves férfi, míg lány csak elvétve ír ilyen problémáról.

2011. márc. 1. 21:24
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:

"Azért van ez mert minden nőnek csak az álompasik kellenek, így az álompasik egyszerre 5-6 nővel vannak együtt vagy többel, a többi pasi meg senkit nem érdekel így maradnak egyedül, ez van, aki férfinek születik az megszívja:S "

De közben a nők is arra panaszkodnak hogy nekünk férfiaknak az álomnők kellenek ők szegények meg magányosak "pedig nem a külső a fontos" (na persze ezért akarnak álompasikat...) na ezen igazodjon el a férfiember...

2011. márc. 1. 21:34
 12/47 anonim ***** válasza:
A híres női logika...:D A világ legnagyobb talánya.
2011. márc. 1. 21:35
 13/47 anonim ***** válasza:
A 30-on felüli korosztályban viszont már inkább kezd megfordulni ez az arány, legalábbis én így látom. Nem tudom, miért.
2011. márc. 1. 21:35
 14/47 anonim ***** válasza:
0%
Ha a pasi nem kezdeményez utánna ne nyavajogjon hogy nem lesz bnője. Az a normális ha nem a csaj kezdeményez , ő maradjon meg nőnek. Azt nem mondtam hogy ne adjon jeleket , de nem menjen oda hozzá, sztem. Egyébként én pont úgy vettem észre hogy kevesebb pasi van egyedül mint lány.
2011. márc. 1. 21:37
 15/47 A kérdező kommentje:
Mert 30-on felüli férfiakat is a 20-as nők érdeklik. A 20-as fiúknak viszont nem kell a 30-as nő.
2011. márc. 1. 21:37
 16/47 anonim ***** válasza:
De a nő akkor se kezdeményezzen, ha tetszik neki valaki? A jelek nem mindíg felismerhetőek. pl. ha rám mosolyogna egy lány, én azt hinném, hogy csak szívat.
2011. márc. 1. 21:39
 17/47 A kérdező kommentje:
A nő miért ne kezdeményezhetne? Egyenjogúság van, feminizmus, meg emancipáció, stb. Jól kilobbiztátok magatoknak a jogokat, miközben a számotokra kényelmes és előnyös tradíciókhoz ragaszkodtok.
2011. márc. 1. 21:39
 18/47 anonim ***** válasza:
Plebejusok vagytok!
2011. márc. 1. 21:40
 19/47 anonim ***** válasza:

21:37

Igazad lehet! :))

2011. márc. 1. 21:44
 20/47 anonim ***** válasza:
Én 21 éves vagyok, és szívesen bevállalnék egy 30-as nőt. De szép is lenne...
2011. márc. 1. 21:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!