Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek egyáltalán otthonülős lányok?
"Te is kb. így találhatsz otthon ülős barátnőt."
Hát ez az, sok barátnőn vagyok túl, de a végén sosem passzoltunk, mert egyik sem volt otthonülős, én meg igen, köszi a tippet
Én is otthonülős típus vagyok. Már kiéltem magam, ha lehet ilyet mondani. Nem mondom h nem szeretek elmenni itthonról, de csak néha néha vásárolni,suliba megyek csak, meg esetleg kicsit barátnőzök.
19/L
Én is az vagyok. meg a legtöbb barátnőm...
mégis egy csomó emberrel jól kijövök, és nem vagyunk lúzerek, csak azért mert nem járunk el bulizni, ahogy a legtöbb ember gondolja, egyébként... ja és magamról nem tudok nagyon ítélkezni, de sztem egyikünk, se csúnya...
de amúgy meg én sokkal jobban szeretnék egy olyan pasit, aki nem él-hal a bulikért :$ :D
a 03-01 15:43 kor írdódott válaszoló vagyok... (na ezt jól meg mondtam :D )
szal én nem kimondottam neked magyaráztam :))
azért remélem majd utadba akad egy ilyen beállítottságú kedves lány... :):D
"szal én nem kimondottam neked magyaráztam :))"
nem is gondoltam úgy, hogy nekem magyaráznál, szóval sztem nem volt félreértés köztünk ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!