Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 22 évesen mivel vehetnélek le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 évesen mivel vehetnélek le titeket a lábatokról csajok?

Figyelt kérdés
Elég régóta nincs barátnőm, ami az én hibám, mert nem is szorgalmaztam nagyon a barátnőkeresést. Most jött el az a pont, hogy nem bírom tovább és elkezdek aktívkodni, hogy találjak valakit magam mellé. Jól jönne 1-2 lelkesítő szó, vagy ötlet.
2011. febr. 20. 15:11
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Hát, nem is tudom. Én az előre megszervezett ismerkedni vágyó estéket rühellem, én nagyon a sors és a véletlen híve vagyok. Inni nem szoktam, mert általában vezetek, meg egyébként akkor mindig beégek, ha iszok, nem igen bírom az alkoholt :D Viszont nincs bajom a szórakozóhelyes ismerkedéssel, barátnőm ott ismerte meg a párját 7 évvel ezelőtt, hamarosan összeházasodnak :) Szóval nem lehetetlen ez, de én jobban örülnék, ha véletlenül leöntene kávéval az utcán :D Bár ez csak az én kislányos vágyálmom, a gyakorlat nem igen igazol :)
2011. febr. 20. 16:21
 22/30 A kérdező kommentje:
Ez már kezd átmenni ilyen ismerkedősdibe, ami nem baj. Írj egy privát e-mailt, az msn-címeddel, ha szívesen beszélgetsz velem.
2011. febr. 20. 16:26
 23/30 Ladis válasza:

Szia!

Nah, neked legalább meg van az a előnyöd,hogy szóba tudsz velük állni, abból már nem lehet gond :-). Szerencsés vagy, (hozzám képest :-) ). Sok sikert!

20/F

2011. febr. 20. 18:21
 24/30 anonim ***** válasza:
P-É-N-Z
2011. febr. 20. 19:36
 25/30 A kérdező kommentje:
18:21-es te miért nem tudsz szóba állni velük? Ennyire szégyenlős vagy? Vagy más oka van? hány éves vagy? Szerintem lehetne rajtad könnyen segíteni, ha vevő vagy rá.
2011. febr. 20. 20:25
 26/30 anonim ***** válasza:
Pénz
2011. febr. 20. 23:26
 27/30 Ladis válasza:

Szia!

Hogy miért nem tudok velük szóba állni?

Hűha..ez egy kényes kérdés. Hogy is írjam le,hogy ne tűnjön szánalmasnak...a szánalommal semmit se tudok kezdeni, nah mindegy írom ahogy tudom :-).:

"Egy férfinak, mindig erőt kell kisugároznia magából"...

Nos, ez meg van. Alapvetően erős jellemű srác vagyok, vagyis.: Határozott, céltudatos, karizmatikus és beszédes :-D. Ez miatt sokan irigyek rám, illetve ezek a tulajdonságaim miatt sokan fel is néznek rám :-). Igen ám, de ha egy nő lép a képbe...akkor bukás, fail. Félénk és tapasztalatlan vagyok velük szemben. Könnyen zavarba jövök és a legmókásabb az egészben, hogy semmit se tudok ebben a helyzetben mit csinálni. Nah, de lényegtelen :-). Amúgy én inkább edzeni jártam és tanultam. Ahelyett,hogy szoknyákra vadásztam volna. Vagy hogy szórakozni jártam volna. De nem késő változtatni a dolgokon, alapvetően optimista vagyok ;-).

20 éves vagyok :-).

2011. febr. 20. 23:33
 28/30 anonim válasza:
Sajnos a mai férfiakból kihalt a kezdeményező vágy, ezért csak a szemezés, és mosolygás jut a nőknek, de jó lenne, ha te lennél a kivétel, menj oda, és hívd meg egy sütire, egy lány sem halt még bele egy szelet sütibe, és ha igent mond rá, akkor - szinte - már nyert ügyed van. Hajrá! :) Aztán majd mesélj!! :)
2011. márc. 15. 18:24
 29/30 anonim ***** válasza:

-Legyél udvarias, humoros de csak annyira amennyire magadatat tudod adni

-A külső olyantéren fontos, hogy legyél ápolt és korodnak és helyzetnek megfelelően öltözz

-Legyél magabiztos, de sose gondold azt, hogy sínen vagy mert akkor már könnyen átcsaphatsz egoistának és rámenősnek

Körülbelül ennyi:) Ha már eleve mersz közeledni olyan nagy bajod nem lehet. A szórakozóhelyeken "felcsípett" lányokkal viszont szerintem vigyázz..

L/19

2011. márc. 15. 18:59
 30/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Hasznosak voltak.
2011. márc. 16. 23:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!