Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 22 évesen mivel vehetnélek le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 évesen mivel vehetnélek le titeket a lábatokról csajok?

Figyelt kérdés
Elég régóta nincs barátnőm, ami az én hibám, mert nem is szorgalmaztam nagyon a barátnőkeresést. Most jött el az a pont, hogy nem bírom tovább és elkezdek aktívkodni, hogy találjak valakit magam mellé. Jól jönne 1-2 lelkesítő szó, vagy ötlet.
2011. febr. 20. 15:11
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
62%
a legjobb ruházat számomra: elegáns és lezser. gondolok itt az ingre, és nem agyonkopott farmerre. aztán alkalmakra ott a nyakkendő és öltöny. na, én attól beindulok. de azért azt se várhatom el, h mindennap olyat hordjon..... az első válaszadó voltam
2011. febr. 20. 15:36
 12/30 anonim ***** válasza:
62%

Én is beindulok az öltönytől :D

Na kérdező tolj fel egy képet és majd megmondjuk hogyan tedd magad feltűnővé a nők szemében.

2011. febr. 20. 15:37
 13/30 A kérdező kommentje:
Ide nem szeretnék felrakni képet. De ha valakit tényleg érdekel, akkor privát e-mailbe esetleg tudok küldeni.
2011. febr. 20. 15:40
 14/30 anonim ***** válasza:
Egyébként ami még jó tanács: Járj el szórakozni. Gondolom egyetemista vagy, szóval az egyetemeken is rengeteg lány van, meg rengeteg szórakozóhely, közösség, szóval minden :)
2011. febr. 20. 15:46
 15/30 A kérdező kommentje:
Igen egyetemista vagyok! Szórakozóhelyekre járni nagyon szeretek. Ott megy is az ismerkedés nagyon, csak mivel mindenki ittas, köztük én is, ezért csak egyéjszakás kalandot tudok ott elképzelni, nekem meg több kell.
2011. febr. 20. 15:49
 16/30 anonim ***** válasza:
62%

Hát, a következő tanácsom,hogy ne igyál annyit, hogy részeg legyél :D

Nem mindenki részeg ám azokban a bulikban sem :)

2011. febr. 20. 15:50
 17/30 anonim ***** válasza:
62%

sztem is jó ötlet az öltöny..de randikon ne vigyük túlzásba...sztem elég egy öltönymellény...fehér inggel..d a farmer is jó..

meg legyen ápolt!!!!

2011. febr. 20. 15:52
 18/30 A kérdező kommentje:
Ja lehet, hogy igazad van. De azok a csajok, akik nem isznak egy ilyen buliban, azok általában csípőből visszautasítják a fiúk közeledését. Hozzájuk csak valami nagyon frappáns szöveggel lehetne közeledni, ami nem mindig jön össze.
2011. febr. 20. 15:57
 19/30 anonim ***** válasza:

Menni fog az, ne parázz :)

Egyébként ha egy lány nem fogyaszt alkoholt és részeg, na eközött azért bőven van egy olyan intervallum, ahol szabad az ismerkedés :) Egy lány, aki megiszik egy két jagert, még egyáltalán nem biztos, hogy csak egyéjszakás kalandra vevő, sőt még akinek véletlen sikerül lerészegedni az is lehet, hogy egyáltalán nem egyéjszakásra vágyik. Talán csak rosszul közelíted meg őket:)

2011. febr. 20. 16:09
 20/30 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat. Meg kellene fogadnom. Te is olyan vagy, aki szórakozóhelyen szívesen ismerkedik, nem rúg be, csak egy kicsit iszik... vagy tévedek?
2011. febr. 20. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!