Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség halucinálok! Kezdek megőrülni?
A párommal amikor veszekszünk, olyan szintekre lemegyünk, hogy már neki gyomoridege van, én több napig bőgök, kikészülünk és utána mindig rájövünk, hogy szeretjük egymást és minden rendben.
ilyen alkalmak a 2 év alatt kb olyan 6-szor voltak.
a legutolsónál, amikor megint ilyen jellegű több napos balhé volt, megírtam neki, hogy soha többször ne írjon nekem többet, stb.
erre jött egy sms, hogy "Te sem." egy pillanatra tűnt fel, aztán semmi nyoma a telefonban!!!!!!!
Megkérdeztem a párom, hogy írt e nekem ilyen választ, mert tényleg nem tudom eldönteni, és ő közölte ezer felkiáltójellel, hogy nem és haluztam.
De én tényleg láttam :(
mehetek diliházba?
vagy volt ilyen mással is?
köszi a megnyugtató válaszokat, de nekem tényleg nagyon ijesztő, hogy ilyen szinten kikészülök.
még jó, hogy nem vagyok közveszélyes, vagy valami
köszönet, próbálkozom tovább lépni rajta
csak azon gondolkodom, hogy ha a "te sem"-re nem írtam volna vissza, most vége lenne a kapcsolatomnak!!2 nap múlva mertem megkérdezni! addig megszűnt a kontakt köztünk
tehát következményei is lehetnek a haluknak!
gaslighting?
Felejtsd el a pasit és ezt a kis történetet is. Talán soha többé nem lesz ilyen élményed.
Pl. a piros lámpánál várd meg még zöldre vált, de csak akkor indúlj el, ha már a többiek is elindúltak, vagy dudálnak!
:D
Látom azért humorérzéked van!
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!