Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Szerelmi háromszög. Kezdek megőrülni.
Válassz egy harmadikat.
Előbb utóbb ribinek fognak nézni és mind a kettő passzol.
Szállj ki!
Ne válaszd egyiküket sem. Már túlságosan belefolytál, és ebből már csak valami nagyon sz@r sülhet ki, ha valamelyiküket választod a másik ellenében.
Keress egy harmadikat.
Én is gondoltam rá, hogy hagynom kéne őket, de nagyon nehéz, mert egy a haveri társaságunk is, ráadásul a suliban is mindig összefutunk. :S
Hát tény, a jófiú tényleg vár, szeretem is nagyon, de nem úgy, mint pasit.
A másikat pedig úgy, mint pasit... :S
Jövő évre gondoltam...
Az egyik srác totál szerelmes belém, nem hiszem, hogy egy darabig lesz neki más... pedig én lennék a legboldogabb, ha találna magának egy barátnőt, aki viszont szereti, így a háromszög is megszünne. Hiába szeret, nem tudom úgy viszonozni, annyira lelkes, neki tényleg olyan kell, aki viszont szereti, teljes szívéből. :)
A másik fiú is... 1 éve kavarunk és mégse tudjuk hagyni a másikat, csak ugye most a "haverja" is bejött a képbe és így minden a feje tetejére állt. :S
A kérdésed ez volt : "Mit tegyek?"
nézz kevesebb szappanoperát! Gondolkodj el, h hány éves vagy, és mi is az, amit mint ember képes lennél csinálni a világban. Ne keress párkapcsolatot, amíg nem tudod, hogy mire való. (szóval próbálj informálódni olyan emberektől, akik rendes, kiegyensúlyozott párkapcsolatban élnek)
Beszélgess el mind a két sráccal, és mondd meg nekik, h mi van. De bármelyikkel is lennél, mind a kettőt bántaná a dolog, és ezért előbb utóbb probléma lenne belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!