Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amíg kövér vagyok, ne is számítsak rá, hogy felfigyel
rám egy fiú?
Figyelt kérdés
Ezenkívül szerintem semmi baj nincs velem, nem vagyok egy világ rondája sem.
Igaz, nem vagyok egy részeges diszkópics@ sem, viszont testalkatomból kifolyólag önbizalmam sincs sok.
Szerintem normális, hogy néha szeretetre vágyom, mert én is emberből vagyok... :)
Nem ezen múlik, hidd el. A külső persze sokat számít, de akinek majd komoly kapcsolatra, házasságra kellesz olyannak fog elfogadni amilyen vagy. Kell, hogy legyen önbizalmad, hiszen értékes ember vagy. Nem minden a külső, de mondjuk előnyösen megválasztott ruhákkal tudod ellensúlyozni ezt a problémádat. A duci csajok is lehetnek dögösek, kívánatosak szexik. Nyugodtan húzd ki magad az utcán merj a pasik szemébe nézni (persze aki tetszik). Nagyon sok múlik azon, hogy mit közvetítesz kifelé. Ha nem érzed jól magad a bőrödben látszani fog rajtad. Neked is megvan a másik feled valahol a világban ezért tessék szépen nyitott szemmel járni és megkeresni. Sok szerencsét kívánok! :)
2011. febr. 14. 22:14
12/18 anonim válasza:
A kövérekre is felfigyelnek... Bazzeee dekövééér
2011. febr. 15. 00:13
13/18 anonim válasza:
leppurd,a te válaszaid mindig olyan értékesek számomra.Jót vigyorgok rajtuk.:D:D
Egyébként sok pasi van,aki a kövérekre bukik.
2011. febr. 15. 04:52
14/18 anonim válasza:
Őszintén és szívből írok :) örülök, h tetszenek :)
2011. febr. 15. 08:33
15/18 anonim válasza:
Akkor jó!:D
2011. febr. 15. 11:29
16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Azt hiszem ezentúl az önbizalmam növelése lesz a cél.
2011. febr. 15. 18:26
17/18 anonim válasza:
én még csak most kezdek bele a pasizásba, de ugyanúgy mennek a dolgaim, mint bármely más vékony barátnőmnek. nekem is van, aki tetszik, van akinek én tetszek, és tudom, hogy vannak olyan fiúk, akik kifejezetten a külsőre hajtanak. én nem is gondolkozok rajta, hogy jajj szegény én de csúnya vagyok, mert az olyanok még szóba sem állnak velem. jobb is ez így, legalább a "belül szép" emberek is megtalálnak engem :) teli vagyok önbizalommal és elfogadom magam. egy ducibb nő, ha ad magára és ápolt, szép, akkor szerintem kifejezetten vonzó.
2011. febr. 15. 18:54
18/18 anonim válasza:
Dettó ugyanez volt velem is. Nem volt könnyű, elismerem, de utána jártam és mindig volt valakim, és tényleg szerettük egymást. Kb 1 éve lefogytam 20 kilót, így 'normális testalkatú' lettem. Jó érzés belenézni a tükörbe, könnyebb mozogni, DE AZÓTA EGY CSŐD A SZERELMI ÉLETEM! Nem tudom, mi az összefüggés, de nálam ez így jött. Már nem a belsőm miatt érdeklem a pasikat, csak meg akarnak húzni, és ezért a tahókat vonzom és akik esetleg értékesek, de mondjuk nem Adoniszi felsőtesttel rendelkeznek, azok meg nem mernek közeledni, mert nem vagyunk már egy kategória, pedig én nem külső alapján ítélek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!