Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Amíg kövér vagyok, ne is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amíg kövér vagyok, ne is számítsak rá, hogy felfigyel rám egy fiú?

Figyelt kérdés

Ezenkívül szerintem semmi baj nincs velem, nem vagyok egy világ rondája sem.

Igaz, nem vagyok egy részeges diszkópics@ sem, viszont testalkatomból kifolyólag önbizalmam sincs sok.

Szerintem normális, hogy néha szeretetre vágyom, mert én is emberből vagyok... :)

2011. febr. 14. 20:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Talán egy kicsit kevesebb pasi figyel fel rád ennyi.De szerintem nem baj az ha valaki egy kicsit "duci" mondjuk én a kicsit "sovány" lányokat kedvelem.De olyanokatakiken azért van valami. :D
2011. febr. 14. 20:09
 2/18 anonim ***** válasza:
Sajnos és olyan vagyok, hiába vagy akármilyen tökéletes nem tudnék vonzódni hozzád, többség tuti így van vele. De van ellenpélda is csak nehéz megtalálni, főleg ha tartózkodó vagy.
2011. febr. 14. 20:10
 3/18 anonim ***** válasza:
*olyanokat akiken*
2011. febr. 14. 20:10
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

:D

Hülyeség.

Világ életemben kövér voltam (nem duci, nem molett, kövér), és szinte mindig volt valakim.

Nem vagyok már mai csirke, 10 éve vagyunk házasok a férjemmel, de a mai napig beindul rám. :)

Nézd meg, egy csomó kövér csajnak van barátja.

Jobb, mint rondának lenni, abból nem lehet lefogyni. :)

2011. febr. 14. 20:11
 5/18 anonim ***** válasza:

mennyire vagy duci?

csak mert én is a teltek csapatát erősítem, hasonló problémákkal, mint te

17F

2011. febr. 14. 20:12
 6/18 anonim ***** válasza:
Egyáltalán ne gondolkozz így, én örökké kövér voltam egészen kiskorom óta, mégsem volt soha gondom kapcsolatok terén. Itt írják, hogy kevesebb pasi figyel esetleg, ezzel nem értek egyet. Önbizalom a lényeg, te is érsz akármikor annyit mint egy sovány lány. Addig van baj amíg elhiszed magadnak, hogy téged is lehet szeretni, mert semmivel nem ér többet senki nálad. Úgyhogy fel a fejjel, s ha kerül is 1-2 akinek nem jössz be, nem kell elkeseredni, neked sem tetszik mindenki.
2011. febr. 14. 20:18
 7/18 anonim ***** válasza:
Barátom kifejezetten a kövér nőket szereti és mindig mondja, hogy pakolna még rám néhány kilót... x3
2011. febr. 14. 20:20
 8/18 anonim ***** válasza:
En is a husosabb lanyok taborat erositem,megis oda vannak ertem a pasik,akarhova belepek elismero tekinteteket kapok:))a kisugarzas fontos!!!
2011. febr. 14. 20:54
 9/18 anonim ***** válasza:
szia én is az vagyok,nehezen hiszem el h szerethető vagyok,nagyon igénylem a szeretetet..és nehezen hiszem el hogy valaki ugy fogad el ahogy vagyok...leghoszabb kapcsolatom 2 év,most 20 éves vok,sokkal nehezebb nekünk szerintem párt találni,de én nem is keresek,majd megtalál ha akar..nincs önbizalmam idegenekkel szemben nehezen oldódom idegen társaságban,de szerintem vagyok olyan értékes ember mint a többi :D amúgy vidám mindennek örülős lány vok,és mos tmár jobban elmegy a fülem mellett,ha valaki csúfolódik velem..de persze belül azért bánt a dolog...nem szabad ilyen miatt elkenődni,mindenkinek van párja...csak rá kell találni...
2011. febr. 14. 21:04
 10/18 anonim ***** válasza:
Simán lehet a kövér nőknek is baráttjuk, férjük:) Egy haveromnak is kövér a felesége, haver meg olyan mint a deszka:) gyerekük is van kettő. Azt akarom ezzel kinyögni, hogy nem hiszem, hogy annyira hátrány lenne, ha kövér vagy. Fel a fejjel:)
2011. febr. 14. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!