Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom rasszista, és ez csak 3,5 év után tudatosult bennem, mert eddig titkolta előlem, hogyan tovább?
Rasszista vagyok én is!Sőt még a németeket sem vetem meg semmiért sem !
Ritka kivétel lehetsz hogy a párod Veled van!
A másik pedig Te inkább egzotikumnak számítasz mint holmi roma lánynak.
Tudod nálunk okkal utálják a cigányokat ,ez nekünk egy egészséges beidegződés,nemzeti érzelem!Voltál már börtönben vagy fegyházban?Több mint 90 %-ka cigány és ezt tényleg így is van.Nem tagadom vannak kívételek és ismertem is a kívételből is de az sem tagadta meg a vérét,mert megvoltak a kis dolgai hiába volt dolgozó munkás ember.Nos ha Te sem utálod őket akkor költözzél be közéjük ahol majd minden este kitesznek a sarokra hogy hazavigyél pénzt amit elisznak,közben a fiatalabbakat lopni küldik,és mellette nem értem miért kell a segélyekért mercivel menni?
Én nem divatból vagyok rasszista,belém ezt nem nevelte senki sem,én ilyenné váltam magamtól és a saját tapasztalataimból ,és ezen már senki sem változtathat.Ha Te nem tudsz a pároddal együtt maradni emiatt hogy rasszista akkor minnél elöbb vess neki véget és ne pazaroljátok egymás idejét,mert ő ezen nem fog tudni változtatni max csak elötted nem hozza a témába a dolgokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!