Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom rasszista, és ez csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom rasszista, és ez csak 3,5 év után tudatosult bennem, mert eddig titkolta előlem, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Mindig voltak érdekes megnyilvánulásai a páromnak a nemzetiségeket illetően, de eddig nem tűnt fel, hogy e téren nála komoly gondok vannak. Összeismerkedtem a tanulmányaim végett egy nagyon kedves, fekete fiúval, akit be is akartam mutatni a páromnak, de ő ahelyett, hogy kedvesen fogadta volna, már a kép után elkezd hezitálni. Mindenfélét kitalált, hogy miért nem akar vele találkozni. Majd egyre mérgesebb lett, végül elkezdett pocskondiázni. Megkérdeztem, hogy rasszista vagy? Mire adott egy olyan mondatot, amit inkább le sem írok, de egyértelművé vált, hogy az. Megkérdeztem, hogy akkor engem sem szeret, mivel, én is félvér vagyok! Azt mondta, dehogy nem, de az más. Szóval most ez a helyzet, és nem tudom, hogy így komolyan van e értelme folytatni a kapcsolatunk, ha így érez más etnikumúak iránt, hiszen én sem magyar vagyok, csak félig.
2011. febr. 14. 08:43
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Rasszista vagyok én is!Sőt még a németeket sem vetem meg semmiért sem !

Ritka kivétel lehetsz hogy a párod Veled van!

A másik pedig Te inkább egzotikumnak számítasz mint holmi roma lánynak.

Tudod nálunk okkal utálják a cigányokat ,ez nekünk egy egészséges beidegződés,nemzeti érzelem!Voltál már börtönben vagy fegyházban?Több mint 90 %-ka cigány és ezt tényleg így is van.Nem tagadom vannak kívételek és ismertem is a kívételből is de az sem tagadta meg a vérét,mert megvoltak a kis dolgai hiába volt dolgozó munkás ember.Nos ha Te sem utálod őket akkor költözzél be közéjük ahol majd minden este kitesznek a sarokra hogy hazavigyél pénzt amit elisznak,közben a fiatalabbakat lopni küldik,és mellette nem értem miért kell a segélyekért mercivel menni?

Én nem divatból vagyok rasszista,belém ezt nem nevelte senki sem,én ilyenné váltam magamtól és a saját tapasztalataimból ,és ezen már senki sem változtathat.Ha Te nem tudsz a pároddal együtt maradni emiatt hogy rasszista akkor minnél elöbb vess neki véget és ne pazaroljátok egymás idejét,mert ő ezen nem fog tudni változtatni max csak elötted nem hozza a témába a dolgokat

2011. nov. 10. 08:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!