Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom rasszista, és ez csak 3,5 év után tudatosult bennem, mert eddig titkolta előlem, hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Mindig voltak érdekes megnyilvánulásai a páromnak a nemzetiségeket illetően, de eddig nem tűnt fel, hogy e téren nála komoly gondok vannak. Összeismerkedtem a tanulmányaim végett egy nagyon kedves, fekete fiúval, akit be is akartam mutatni a páromnak, de ő ahelyett, hogy kedvesen fogadta volna, már a kép után elkezd hezitálni. Mindenfélét kitalált, hogy miért nem akar vele találkozni. Majd egyre mérgesebb lett, végül elkezdett pocskondiázni. Megkérdeztem, hogy rasszista vagy? Mire adott egy olyan mondatot, amit inkább le sem írok, de egyértelművé vált, hogy az. Megkérdeztem, hogy akkor engem sem szeret, mivel, én is félvér vagyok! Azt mondta, dehogy nem, de az más. Szóval most ez a helyzet, és nem tudom, hogy így komolyan van e értelme folytatni a kapcsolatunk, ha így érez más etnikumúak iránt, hiszen én sem magyar vagyok, csak félig.2011. febr. 14. 08:43
11/21 anonim válasza:
A másik meg, hogy rasszizmus és rasszizmus közt is van különbség. Én sem szívlelem a feketéket, mert alpári viselkedésű bunkó majmoknak tartom őket alapvetően, Dunába mégse lőném őket. Joga van azt a nézetet tartani, amit akar!
12/21 anonim válasza:
Örülj neki, a rasszizmus jó tulajdonság!
13/21 anonim válasza:
félvér néger vagy félvér cigány vagy? és továbbra is azt mondom, hogy ha ennek ellenére a párod veled van, akkor csak DIVATMAJOM, nem igazi rasszista
14/21 A kérdező kommentje:
Szóval félig indiai vagyok(nem roma!), apámat nem ismeri, én sem, mivel én itt születtem már, édesanyám magyar, de a származásom nem tudom letagadni, nem is akarom, csak itt mindenki romának néz..A barát az barát, sok fiú és lány barátom van, akiket a párom is ismer!Ellenük semmi kifogása nem volt soha.Tudja jól, hogy hűséges nő vagyok, és nem is áll szándékomba senkivel megcsalni, szóval ez nem féltékenység.A barátomnak elmondtam, hogy miért nem akarja megismerni a párom, és meg is értette,megszokta már sajnos az ilyen előítéleteket.
2011. febr. 14. 14:22
15/21 A kérdező kommentje:
Csak nekem esik rosszul, hogy nemcsak a feketékről, hanem minden nem europid emberről így beszél:(
2011. febr. 14. 14:23
16/21 anonim válasza:
Az indiaiakkal nincs gond, pont ők zavarták el a cigányokat, azért rontják amazok itt a levegőt.
17/21 anonim válasza:
Ha nagyon rasszista lenne, akkor nem lennétek együtt már 3 éve.. szerintem felesleges lenne emiatt szakítanotok (főleg ha nincs más nyomosabb ok)
szerintem csak egyszerűen féltékeny ..
18/21 anonim válasza:
figyelj, ez még akkor is egy nagy önellentmondás! nem tisztáztátok a 3 év alatt egyszer sem ezt? mert az hogy van, hogy utál mindenkit aki nem europid, de közben egy félvérrel jár? nem bántásból mondom feléd, ne vedd úgy, de ha belegondolsz, ez több mint furcsa...vagy a párod ezt mégis akkor hogy rendezi le önmagában? milyen véleménye van rólad? szeret téged csak a fajtád utálja? ezeket a dolgokat le kéne rendezned vele, vagy besöpritek ezután is a szőnyeg alá? én nem tudnék ilyen tudathasadt állapotban élni
19/21 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele, és azt mondja, hogy engem elfogad, mert magyarnak és magyarok közt nevelkedtem. Tanult, kulturált nő vagyok. Igazából én magam sem értem, hogy miért van nála ez, de pont így van a bi és homoszexuálisokkal is, a hideg rázza ki tőlük. Nem szakítok vele ezért, csak nem tudom, hogy eddig ezeket miért titkolta előlem. Furcsa ezen a téren, és 3 év ide-oda, ezt magam sem értem, hogy nem beszéltük meg soha..
2011. febr. 15. 08:06
20/21 anonim válasza:
Ha téged nem utál, akkor sztem ez nem probléma. Amúgy én is rasszista vok, de az indiaiakkal pl semmi bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!