Mikorra tudatosult benned?
Már két éve, az esküvőnk után eldöntöttük a férjemmel, hogy mikor szeretnénk babát. Addig megtettük, amit még kettesben szerettünk volna, és most februárban belevágtunk. Nem paráztam, csak reggelenként hőt mértem, azt sem szigorúan, és szerettük egymást, mikor kedvünk támadt rá.
Hiába a két év előkészület, mégis aztán csak néztem a két csíkot a teszten, és nem tudtam elhinni, hogy elsőre sikerült, és hogy a nagy álmom most már valóság.
Most 5 hetes várandós vagyok, de még mindig nem tudatosult bennem, hisz pár tünettől eltekintve semmi más nem jelzi még rajtam.
Bennetek mikor tudatosult, hogy anyák lesztek? Vagy majd lassan belejövök ebbe a tudatállapotba?
én nagyon sokáig el sem hitem. aztán amikor egy egy csokira vagy a balcsiban fürdéskor az én drágs lányom majd kinoymta az oldalamat, még mindig olyan hihetetlen volt. aztán megszületett és sokig hitetlenkedve néztem a tükörképünket. szerintem olyan 3 hónapos lehetett mire igazán elhittem hogy csoda született :)
jó babavárást!
Szia!
Bennem akkor, amikor már biztosra éreztem a mozgását (kb. 18 hetesen), ekkor legalábbis ezt hittem. azonban, most 22 hetes vagyok, de megint azt gondolom, hogy ez az érzés, tudat még nem az, amit kellene egy anyának éreznie. emiatt rosszul is érzem magam, mert úgy vélem ez egyáltalán nem helyes. remélem benned előbb fog tudatosulni! Boldog babavárást!
Szia!
25+4 hetesek vagyunk, bennem még mindig nem tudatosult, pedig már szeret ficánkolni a kisasszony:) MAjd ha kibújik talán..:D
Most 5 hónapos, még nem tudatosult bennem. :)
Na jó, valamennyire igen, de még mindig nem hiszem el, hogy anya lettem.
Terhesség alatt, hát...mikor elkezdett mocorogni, akkor bennem is megmozdult valami. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!