Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikorra tudatosult benned?

Mikorra tudatosult benned?

Figyelt kérdés

Már két éve, az esküvőnk után eldöntöttük a férjemmel, hogy mikor szeretnénk babát. Addig megtettük, amit még kettesben szerettünk volna, és most februárban belevágtunk. Nem paráztam, csak reggelenként hőt mértem, azt sem szigorúan, és szerettük egymást, mikor kedvünk támadt rá.

Hiába a két év előkészület, mégis aztán csak néztem a két csíkot a teszten, és nem tudtam elhinni, hogy elsőre sikerült, és hogy a nagy álmom most már valóság.

Most 5 hetes várandós vagyok, de még mindig nem tudatosult bennem, hisz pár tünettől eltekintve semmi más nem jelzi még rajtam.

Bennetek mikor tudatosult, hogy anyák lesztek? Vagy majd lassan belejövök ebbe a tudatállapotba?

2011. márc. 12. 17:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
En most vagyok a 30.hetben,es hat meg mindig nem hiszem el... Szerintem csak akkor fogom amikor a kezemben tarthatom a kisfiam...:)
2011. márc. 16. 16:30
 12/14 anonim ***** válasza:

még mindig nem teljesen :)

de amikor először látod az uh-n dobogni a szivét, majd a 12 hetes vizsgálatnál, meg amikor már mocorog, azok mindenképpen mérföldkövek

39+1 hetes

2011. márc. 17. 14:44
 13/14 A kérdező kommentje:
Ma láttam őt UH-n, kicsit pöttyöcske, lassan kezdem elhinni :)
2011. márc. 17. 15:48
 14/14 anonim ***** válasza:
Először talán akkor mozdult meg bennem vmi amikor 11 hetsen csinált a dokim egy UH-t és már majdnem baba formája volt. Aztán amikor megmozdult, majd a végén amikor néha azt hittem az oldalamon fog kijönni, de igazából az anyaiérzéseket most érzem nem olyan régen. Imádtam eddig is, de nem volt az az igazi anyai érzés, féltés. Most 10 hónapos a fiam
2011. márc. 17. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!