Mikorra tudatosult benned?
Már két éve, az esküvőnk után eldöntöttük a férjemmel, hogy mikor szeretnénk babát. Addig megtettük, amit még kettesben szerettünk volna, és most februárban belevágtunk. Nem paráztam, csak reggelenként hőt mértem, azt sem szigorúan, és szerettük egymást, mikor kedvünk támadt rá.
Hiába a két év előkészület, mégis aztán csak néztem a két csíkot a teszten, és nem tudtam elhinni, hogy elsőre sikerült, és hogy a nagy álmom most már valóság.
Most 5 hetes várandós vagyok, de még mindig nem tudatosult bennem, hisz pár tünettől eltekintve semmi más nem jelzi még rajtam.
Bennetek mikor tudatosult, hogy anyák lesztek? Vagy majd lassan belejövök ebbe a tudatállapotba?
még mindig nem teljesen :)
de amikor először látod az uh-n dobogni a szivét, majd a 12 hetes vizsgálatnál, meg amikor már mocorog, azok mindenképpen mérföldkövek
39+1 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!