Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alakuló valami? Mennyi a normál kommunikáció? Én is rá kellene írjak néha?
18L vagyok és épp alakul valami egy sráccal...kétszer már találkoztunk. De mindig este beszélünk későn(holott előbb is elérhető szokott lenni).
Idáig mindig ő írt rám, és ő is kezdeményezte a talit. Én is rá kellene írjak és milyen sűrűn? Nagyon nem tudom hogyan is csináljam..
Kedves Második.
Nem azért nem írok rá, mert elvárom, hogy mindent megtegyem értem, vagy mert az hiszem, hogy jobb vagyok nála és ő kell nekem kedveskedjen.
Még egyáltalán nem volt kapcsolatom és lövésem nincs, hogy kell hagyni teperni, vagy én is kell vmivel mutassam, hogy érdekel..
Az1. meg nem feltétlenül ért egyet a 3.kal.Ha nem kitartó,akkor nyilván csak dugni akar,és egy lánynak nem csak az kell.
Tudod mit kérdező?Ha tetszik a srác akkor kezdeményezd a kommunikációt,de ne msn-en hanem telefonon,aztán lehet folytatni face to face.De ne vidd túlzásba.
19:43as
Nem mindenki gondolkodik így mint te. Nekem volt már, hogy nagyon tetszettek lányok, és nemcsak dugni akartam velük, de ha nemlátom rajtuk, hogy viszonoznák az érdeklődésemet, akkor hagyom őket a p.csába. Inkább olyasvalakire "pazarlom" az időmet, akinél látom, hogy van értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!