Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még, akiknek ennyi kommunikáció elég a párjukkal?
Öt hónapja vagyok a barátommal (22 L). Átlagban hetente, két hetente tudunk hétvégén találkozni.
Neki elég az, ha minden 3., vagy 4. napon beszélünk egymással, ha épp nem tudunk személyesen találkozni.
Ha például csütörtökön beszélünk telefonon, akkor neki elég az, ha hétfőn este beszélünk legközelebb, pedig közben tulajdonképpen eltellik négy nap...
Első kapcsolatom. Az túlzás a részemről, ha én azért minden 2. nap szeretnék beszélni vele? Vagy minden 3. nap legalább...?
Ha én gyakrabban keresném, például írok neki ímélt, akkor 1-2 sorban csak annyit ír, hogy most nem tud mit mesélni, de majd hív... Sokszor mondja, hogy fáradt, és azért nincs nagyon kedve beszélni sem...
Szerintetek?
Arra sajnos nincsen pénzem, hogy olyan gyakran hívjam, mint szeretném... mondom neki, hogy lehetne kicsit msn-en, vagy skype-on beszélni, de azt mondja, azt nem szereti...
Sokat akarok tőle?
Az is jó lenne nekem, ha minden másnap este kicsit feljönne msn-re, tudatná, hogy jól van, és picit mesélne a napjáról... elég lenne nekem 15-20 perc beszélgetés is.
szerintem nem akarsz sokat tőle..
én a volt barátnőmmel mindennap beszélgettem (mivel mi is csak 2 hetente tudtunk találkozni), msn, skype, telefon, ahogy éppen kedvünk szottyan..
de szerintem neki valami más baja van.. lehet tehernek érzi a dolgot, h veled beszél..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!