Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyi kommunikáció? Ez így rendben van?
Tehát első barátom nem vagyok nagyon otthon a témába, azt szeretném tudni, hogy kb. mennyi a normális kommunikáció(értem itt randi,telefon,sms,msn) egy egy hónapos kapcsolatban illetve így az elején?
Mi úgy kétszer háromszor találkozunk egy héten, általában felhív telefonon(nagyrészt este). De van, hogy egy nap egész nap nem beszélünk és este mondjuk ír egy sms-t.
Ez még így rendben van? (én arra gondolok, hogy mindig nagyjából a nap végén beszélünk a barátnőimet meg nyakra főre csengetik a barátjuk, nem ezt várom el csak tapasztalatlan vagyok és nem tudom hogy ez így ok vagy nem). 19-ek vagyunk mindketten. Kort és nemet is, köszi:)
Szerintem teljesen normális és rendben van.
Én 4 hónapja járok a barátommal, csak akkor hívjuk egymást, ha valamit egyeztetni akarunk, esténként szoktunk msnezni, de általában én filmezek, ő játszik valamivel, szóval az is elég szakadozó, amúgy heti 2-3x találkozunk, néha többször alszom ott, mert közelebb lakik a munkahelyemhez, de ilyenkor nem is nagyon foglalkozunk egymással. Mi jól el vagyunk, szükségünk van szabadságra, és a másik hagyja.
20L (24F)
Az,hogy kétszer-háromszor találkoztok rendben is van így az elején aztán ha komolyabbra fordul ezt a számot lehet növelni. Telefonálgatást sem kell túlcifrázni,ez emberfüggő. Van aki igényli,hogy napjába többször felhívják,de szerintem nem ezen múlik egy kapcsolat! Beszélgessetek mondjuk az interneten és akkor nem kell annyit telefonálgatni. Bizalom és kommunikáció kérdése az egész. Én például 8 hónapja vagyok együtt a barátommal nem visszük túlzásba a telefonálgatást,amikor találkozunk úgy is mindent el mond mi történt vele amikor nem voltam ott. Ha esetleg téged zavar,hogy nem hív annyit akkor beszéld meg vele! Minden kapcsolat alapja a jó kommunikáció! Minden felmerülő problémát és bizonytalanságot azonnal meg kell beszélni! Remélem tudtam segíteni! Ha kérdésed van szívesen segítek!
20/L
Mi nem tudjuk hogy nektek mi a normális.
Mindenkinek más.
De ha benned ez felmerült,akkor neked kevés,beszélt meg a pároddal.
Szerintem normális, nekem az a fura mikor naponta 100x beszélnek, telefonon, meg egész nap facebookon, msnen... Miről lehet annyit beszélni??
De persze abszolút egyénfüggő, az a normális amiről ti úgy gondoljátok, hogy elég. :) 20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!