Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idáig süllyedtünk? Ennyire nem működik a mai párkapcsolatokban a kommunikáció, hogy erre van kereslet?
2011. máj. 15. 18:35
1/9 anonim válasza:
Ennél már csak az szánalmasabb, mikor Failbookon csajoznak/pasiznak. Megbökés, lájkolás, és már járnak is :DDD lófütty...
2/9 napietus válasza:
nézz körül, itt is mennyi féltékenykedő, a párját legszívesebben a nap 24 órájában megfigyelő nő és férfi van :S annyi történt, hogy valaki rájött, a hülyeség bizony nagy üzlet :)
3/9 anonim válasza:
igen idáig, nagyon nehéz manapság olyan embert találni aki valóban megbeszéli veled ha van valami baja
4/9 anonim válasza:
Ez mekkora:D:D
csakis úgy van értelme ha van nála egy adóvevő és én is hallom őket közben, mert amúgy utólag bármit mondhatnak. én kreatívnak és viccesnek tartom az ötletet.
5/9 anonim válasza:
Szerintem szánalmas.
De üzleti szempontból előnyös lehet, hiszen ott kell megfogni az igénylőket ahol a leggyengébbek, és ez a párkapcsolat. Ha arról van szó szinte bármelyik fél képes beleugrani ilyen dolgokba csak, hogy megtudjon 1-2 titkot a párjáról.
6/9 anonim válasza:
Micsoda eredeti ötlet!:D Kár, hogy a megbízó ismeri a tesztelendő minden gyengéjét, hogy felkészíthesse a csábításra, kár hogy az életben ez nem így van.
7/9 anonim válasza:
függetlenül attól, hogy működik-e a kommunikáció, megcsalás mindig volt, van és lesz.
8/9 anonim válasza:
most van a mozikban egy ilyesmi film... biztos onnan az ötlet.
money money money..
9/9 anonim válasza:
Hát én tuti nem venném igénybe ezt a hülyeséget! Mondjuk adott egy pasi,aki szereti a barátnőjét, meg se fordul a fejében hogy megcsalja,erre a saját nője ráküld egy másik csinos nőt,hogy héé csábitsd már el,vagy legalább próbáld meg! Ki az a hülye aki ilyet tesz?? Pfff...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!