Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki azt hangoztatja, hogy milyen fontos egy kapcsolatban a kommunikáció. De ennyire?
Ha nem kommunikálsz vele, akkor mégis honnan tudná, hogy neked mik az elvárásaid? Nem is ismer téged úgy igazán, csak azt a felszínes valamit, amit te mutatsz...
Neki is mások az elképzelései, neked is mások. Ezeket egyeztetni kell néha, hogy kiismerjen téged. Ha nem beszélgettek, akkor honnan fogja tudni, hogy neked mi az érték, mi a fontos, mi az ami bánt?
Az oké, hogy te tudod magadról, hogy mi kell neked, de ő honnan tudja? Ő nincs a fejedben, amikor gondolkozol!
1. válaszoló, gondolom, te férfi vagy:)
Lassan egy éve együtt vagyunk, de mindig ilyen volt. Szerintem ezek a dolgok belülről jönnek, és ha ő nem szeretne minden nap sms-t írni külföldről, akkor ne tegye azért, mert én azt mondtam. Szerinte ez nem így van.
Maximálisan egyet értek az elsővel!
Ja, és 25/N, tehát ha ő férfi is, de én nem...
Jó, hát van olyan, amit magától is tudhatna. Pl hogy "szeretlek" --> ezt azért nem kéne neki emlékeztetőben kitűzni :D
De azért sok mindent akkor is meg kell beszélni. Csak hogy érezze, milyen ember vagy te. Na meg kérdezni is kell, hogy te is tudd, hogy ő mit gondol.
Én tudom mi a bajod! Sokáig én is ilyen gondokkal küzdöttem míg egy tapasztalt barátnőm fel nem világosított, milyen is a férfi természet:
Nos a férfi, olyan mint a birka! Csak ilyen kedves kis jámbor állat. Sajnos az a legnagyobb baj vele, hogy nem ért a szugerációból. Hiába gondolod erősen ,hogy menjél balra! menjél balra!... ő egyenesen fog haladni. Mert birka.
Egyértelmű parancsból ért! Ha megmondod érti és elfogadja! Sőt! Mondok még jobbat! Ha hozzászoktatod, hogy írjon neked SMS-t, mert ez neked nagyon fontos, akkor a többi 10 évben, automata küldeni fogja! Na?!
Az idős asszonyok tudják már, hogy a férfit/férjet nem készen kapja az ember, az olyan lesz amilyenné neveled.
Az illedelmes viselkedés, udvarlás is nevelés kérdése. Ahol a fiút megtanították erre, ott alkalmazza is.
Szóval vagy erőt veszel magadon és elmondod, neki, hogy számodra fontosabb szerelmi vallomás nincs a világon egy elküldött SMS-nél. Vagy még egy ideig útvesztőben bolyonghatsz, mert sajnos a többi férfi is ilyen... birka.
21/L
(elnézést a fiúktól ,ha sértettem őket)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!