Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felmérés! A lányok, vagy a férfiak lépnek félre többször a párkapcsolatokban?
Itt a gyakori kérdéseken leginkább lányok siránkoznak hogy a barátjuk félrelépett, de belegondolva egy lánynak sokkal egyszerűbb megcsalni a barátját. Egy lányra 1-1 bulin vagy akár az utcán, egy szóval bárhol egy átlagos vagy szép hölgyre jut legalább 5pasi, még csak küzdeniük se kell igazán elég egy "igen". Míg egy férfinek nem olyan egyszerű azért neki küzdenie kell ismerkedni esetleg több napon, héten keresztül, szóval ez már egy elhatározás. Míg egy nő egy óvatlan, meggondolatlan pillanatban is megcsalhatja párját.Ezért én talán azt mondanám ha valaki ilyen kérdést tesz fel h szerintem a nők általában többször lépnek félre mint a férfiak.
FF 24
Nekem is hasonló a véleményem. Óriási a kísértés és hiába tagadják a csajok, bizony megy az sokuknak szerelem nélkül is.
De ezt soha nem fogják bevallani, még itt a neten, névtelenül és arctalanul sem.
Szerintem ezt nem nagyon lehet eldönteni, mert ugyanúgy a pasik és a csajok is félrelépnek. Igaz, hogy egy szép csajnak könnyebb és nagyon sok meg is teszi, de egy pasinak sem lehet túl nehéz dolga, hogy ha egy olyan lányt fog ki. (Na de az a csaj is olyan, ha bárkivel leáll...) De én úgy vagyok vele, hogy ha valaki a párja mellett félrelép az nem is szereti igazán a másikat. Na meg nekem jöhetne akármilyen kifogással is, ha már kész volt mással hemperegni akkor ne könyörögjön a bocsánatomért. Még ha eszébe is jutottam, ha tényleg szeretne nem vinné rá a lélek, hogy megtegyen bármit is egy másik sráccal/csajjal.
Szóval én nem nagyon tudom eldönteni, szerintem is-is, de ha lenne egy statisztika arra kíváncsi lennék én is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!