Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ezekután?

Figyelt kérdés
Nah szóval olyan 3hónapja megismerkedtem egy lánnyal.Minden jóvolt stb stb.Az utóbbi időben viszont részben az én hibámból is elég sokat veszekedtünk.Most úgyvagyunk hogy törült engem mindenhonnan és aztmondta hogy majd kb 2hét múlva beszélünk.Nemvolt még semmi komolyabb köztünk de mindketten szerettünk volna,jólenne helyrehozni a dolgot,bár kicsit nehéz mert nemtudom hogy mitisgondolok róla....jó vele meg minden de nemtudom mennyire érdekel engem.....nah mind1 lényeg hogy érdekel.Mit csináljak hogy legalább újra beszéljünk? Vagy várjak és majd kiderül? Hiányzik hogy aztsem tudom mivan vele meg semmi....lehet csak a veszekedések miatt vagyok már úgy hogy annyira nemis érdekel engem,pedig ezen lehetne változtatni...
2011. febr. 13. 16:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Na de Uram!

1. mégis hogyan lehet veszekedni 3 hónapos ismeretség során, ráadásul úgy, hogy nem is vagytok egy pár??? Miről??

2. ha valaki érdekel, keresd meg, és mondd el neki, hogy tudni szeretnéd, hogy van, mi van vele, vele akarsz lenni, stb.! csak őszintén, kezdeményezőn, ahogyan egy férfihez illik! Veszekedés helyett kezdj inkább udvarolni Neki!

3. ha az illető nem érdekel, felejtsd el.

4. ha nem tudod eldönteni hogy érdekel-e, (amihez 3 hónapnyi ismeretség elég kell hogy legyen egyébként), akkor az azt jelenti, hogy NEM érdekel, legalábbis ELÉGGÉ NEM érdekel, ergo a 3. pont lép érvénybe.

Minden jót!

2011. febr. 13. 16:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Szépen leírtad :) Hát hogylehet veszekedni hmm....hosszú lenne és nem is egy nagy valami csak túllett lihegve eléggé.Hát igen ennyi idő alatt elkéne tudni dönteni....de szerintem ehez többet is kéne együttlenni stb nem így,és ezért nemtudom..
2011. febr. 13. 16:40
 3/4 anonim ***** válasza:

előző vagyok:

Csak Te tudhatod, hogy érdekel-e a lány. Gondolkodj el rajta, és ráfogsz jönni.

de szerintem érdemes lenne valahogy folytatni, hogy a dolog eldőljön. lehet, hogy különben később megbánnád, hogy nem tettél semmit sem.

a lényeg, hogy ne veszekedj Vele, hanem légy kedves!!

2011. febr. 13. 17:24
 4/4 A kérdező kommentje:
ezen gondolkozok már egy ideje....szerintem azért is nemérdekelhet már annyira mert mindig csak neten beszéltünk inkább....az úgy teljesen más.és igen jólenne valahogy helyrehozni ha másnem legalább barátság még lehetne....csak nemtudom hogy,küldök neki majd egy smst vagy valami.
2011. febr. 13. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!