Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ezekután?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal neten olyan 3hónapja.Nagyon jól elvoltunk minden jóvolt mindketten odavoltunk már ígyis kb a másikért.Élőben nemtalálkoztunk mindig volt valami de nem rajtam múlt.Aztán idővel meguntam ezt a folytonos agyhúzást hogy jólenne veledlenni stb,közbe amugy kb 10perc buszra lakunk egymástól.Ebből jöttek öszeveszések stb mert teljesen azjött le hogy már lesesz*r de elmondása szerint nagyon nemígyvan meg eléggé fontos lettem számára stb.Aztán ma azlett belőle hogy törült engem mindenhonnan és majd valamikor talán beszélünk.Így ezekután lehetne még valami ebből?Bár furcsak hogy még nemis ismerjük egymást ésmár veszekedünk...bár szerintem nem az én hibám volt.Mitcsináljak hagyjam őt teljesen és kész ennyi vagy mit?
2011. febr. 12. 21:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Ugyanez,csak élőben. Egy darabig még gondolkodni fogsz a dolgon az tuti...de sztem inkább hagyd.
2011. febr. 12. 21:33
 2/5 A kérdező kommentje:
Volt már olyanis.... minden jóvolt élőbe is minden klappolt és fogalmam nincs milyen okból nemlett semmi.Amugy lehet igazadvan.... majd kiderül ír-e vagy sem.
2011. febr. 12. 21:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is konkrétan várok egy hasonló helyzetben...de sztem hiába. De azért neked sok sikert, kívánom, hogy sikerüljön!
2011. febr. 12. 21:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja,megint első voltam.
2011. febr. 12. 21:43
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát nekedis sok sikert hozzá :)
2011. febr. 12. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!