Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az exbarátnőm miért hájntorgat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exbarátnőm miért hájntorgatja fel szakítás után másfél évvel a szakítás okát?

Figyelt kérdés

azt mondta h a reményt is öljem meg.

meg ha nem lettem volna hülye most nem itt tartanánk (mondjuk ezt még szilveszterkor mondta)

keveset hívott a másfél év során, nem érdeklem.

Pedig barátként szeretnék közeledni felé.

Sajnos én egyke vok, és nekem ő mindig olyan volt mint egy testvér, ezért is lenne nagyon fontos (amúgy oszt. társak voltunk gimiben). Bár nagyon jó lenne ha együtt lennénk.

De miért kell örökké emlegetni? miért? miért?????

2011. febr. 13. 12:00
 1/10 anonim ***** válasza:
mert a szíve mélyén szeret,és ő sem tudja miért és nem fedezte fel ő se az érzését.
2011. febr. 13. 12:04
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem meg nem igaz amit az első írt. Szimplán csak azért, mivel a volt pasija voltál, nehezen tudja elképzelni a barátságot köztetek. Mint ahogy az emberek többsége, ilyen esetben. És amikor közeledsz felé, persze, hogy azt hiszi, hogy még mindig hiányzik neked. Nekem is szokott írogatni a volt pasim, a tényleges okot nem tudom, de én is azt hiszem, hogy még mindig nincs túl rajtam. 20/L
2011. febr. 13. 12:09
 3/10 anonim ***** válasza:
tulajdonképpen még is csak arra lyukadtál ki amit írtam :](első voltam)
2011. febr. 13. 12:20
 4/10 anonim ***** válasza:
Dehát én nem azt írtam, hogy a csaj még szereti, te meg igen.
2011. febr. 13. 12:23
 5/10 anonim ***** válasza:
mivel te lány vagy nyilván nem csajjal jársz :] írtad is h a pasid :) ezért nyilván nem írhattad:)
2011. febr. 13. 12:27
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem értem a logikád, ez most a kérdés szempontjából teljesen lényegtelen. Mindegy milyen nemű emberekről van szó, lehetne akár két pasi is, az érzések a fontosak. Jajj gondolkozz már :D Attól, hogy én lány vagyok a helyzet ugyanaz.
2011. febr. 13. 12:34
 7/10 anonim ***** válasza:

Megpróbálom megfogalmazni.

Adott x és y.

x és y szakítottak, de x még mindig keresi y-t, de y mindig felhántorgatja neki, hogy jobb ha elfelejti, még a reményt is feladja mert már nem szereti. A kérdés az volt, hogy ezt miért teszi. Te erre azt írtad, mert még y mindig szereti. Én viszont azt, hogy y nem szereti már, és csak azért írogatja ezt neki, mert nem tudja elképzelni a barátságot, és mert hogy azt hiszi, hogy még mindig akar tőle valamit. Így már érted? A nemek teljesen lényegtelenek...

2011. febr. 13. 12:37
 8/10 anonim ***** válasza:
erre talán rájöttem egy ideje mivel emo vagyok és annak az a lényege... de nekem8 :)
2011. febr. 13. 12:39
 9/10 anonim ***** válasza:
Hát gondoltam, hogy csak egy tizenévesnek lehet ilyen felfogása.
2011. febr. 13. 12:40
 10/10 anonim ***** válasza:
Vagy félreérti a közeledésedet, vagy barátot is olyat akar, aki nem játszotta el a bizalmát.
2011. febr. 13. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!