Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az exbarátnőm miért hájntorgat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exbarátnőm miért hájntorgatja fel szakítás után másfél évvel a szakítás okát?

Figyelt kérdés

azt mondta h a reményt is öljem meg.

meg ha nem lettem volna hülye most nem itt tartanánk (mondjuk ezt még szilveszterkor mondta)

keveset hívott a másfél év során, nem érdeklem.

Pedig barátként szeretnék közeledni felé.

Sajnos én egyke vok, és nekem ő mindig olyan volt mint egy testvér, ezért is lenne nagyon fontos (amúgy oszt. társak voltunk gimiben).

De miért kell örökké emlegetni? miért? miért?????

2011. febr. 5. 17:46
 1/9 anonim ***** válasza:
Talán mert még mindig szeret,csak nem ismeri be még magának se.Igy akar büntetni.
2011. febr. 5. 17:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert még nincs túl rajtad.
2011. febr. 5. 17:56
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
mert iszonyatosan önző vagy, és nem veszed észre, hogy ő szerelmes beléd (vagy azt hiszi), te pedig nem tűnsz el az életéből.
2011. febr. 5. 18:08
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
én mindig poénkodok az exemnek azzal hogy ha nem cseszi el még együtt lennénk... de nem akarok tőle semmit, barátok vagyunk, csak jó ezzel húzni... sztem ez abszolút nem jelenti azt h még szerelmes beléd.
2011. febr. 5. 18:46
 5/9 anonim ***** válasza:

Mert elképzelhető, hogy nem érti mi történt akkor. Én is így vagyok ezzel.

Vagy szerelmes beléd.

Vagy tényleg csak húzni akar.

De megválaszoltad már egyszer is neki? Mert ha nem akkor valahol érthető, hogy még mindig érdekli. Ha meg igen akkor gondolkodj el rajta, hogy talán ő még többet érez irántad.

2011. febr. 8. 20:54
 6/9 anonim ***** válasza:
mert lélekben még nincs túl rajta, érez még valamit irántad esetleg nagy törés volt az életében amin nem tudja magát túltenni. Ha nem érdekelné nem mondaná ez egyszer biztos. Köztünk is eltelt 1 év szakitás óta és mivel beszélünk néha mindig szóbakerül mit rontottunk el. Kiderült hogy félreértés volt az egész szakitás és most hogy ez kiderült lehetséges hogy újra összejövünk. Csak meg kell beszélni és ha szeretnétek, ha tud adni még pozitivat a kapcsolat érdemes maradni benne.
2011. febr. 9. 09:46
 7/9 A kérdező kommentje:
Akkor én most mit csináljak? Mi a megoldás?
2011. febr. 10. 08:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg miért érdekli annyira. Biztos tisztázódna a helyzet. Sok szerencsét!:)
2011. febr. 24. 16:55
 9/9 anonim ***** válasza:

Azért mert a nőknek nem olyan könnyű túllépni és felejteni mint a pasiknak. AZ érzései érzelmei valószinü sokkal mélyebbek voltak azért emlegeti még mindig.

Én a magam példájából indulok ki, fél éve szakitottunk de a mai napig felemlegetem. Ennek egyrészt a fenti dolog az oka, másrészt az hogy értetlenül állok a történtek előtte derült égből villámcsapásként ért anno és szeretném megérteni mi miért hogyan, másrészt még mindig szeretem.

Van még egy ok is: vannak eleve kiváncsibb és kutakodó természetű emberek, akik nem nyugszanak mig meg nem értik a dolgokat.

Egy nőtől- ha őszintén szeretett és nem csak megjátszotta- soha ne várd el hogy olyan gyorsan továbblépjen mint Te, egyszerüen mások vagyunk! A nők érzelmesebbek, mélyebb gondolkodásúak és erősebb a kötődésük is a másik iránt ami nem múlik el egyik percről a másikra.

Én azon csodálkoznék, ha nem hozná fel a volt barátnőd a dolgot. Ez igy normális, ha szerette a másikat.

2011. febr. 25. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!