Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nem tudok fejlődni a párom féltékenysége miatt.
ugyanis akármit akarok, pl tanfolyamra járni, vagy lenne munkám épp külföldre (2 hét munka 2 hét itthon), leszögezi, hogy ha vállalom, akkor vége, mert megölném vele a kapcsolatunkat, mert lehet bepasiznék, vagy alig találkoznánk
jelenleg anyánál dolgozom (se bejelentés, és alig pénz)de ő így nyugodt, hogy nincsenek körülöttem pasik. és ő akar mindent megteremteni, ami kell egy családalapításhoz. ez nem is lenne baj, csakhogy ő ezzel vissza is él, hangoztatja, hogy én semmit nem tudnék beleadni a közös lakáshitelbe, és mindenkiben azt a látszatot kelti, hogy ő dolgozik meg mindenért, én meg beleteszem a fenekem a jóba!!
és lassan félek hogy csak a szex miatt tart, meghogy takarítsak nála. ja és el is akar jegyezni.
és érdekes, hogy ha egy férfi fizeti a közös lakást, de az asszony otthon van gyerekkel, kiesik a keresete és lestrapálódik mint nő, kiég, stb azt egyik férfi sem értékeli áldozatként, csak azt látják, hogy mindent ők fizetnek, a fenntartók.
holott egy nő férfi nélkül megtudna ugyanúgy hitelezni egy kérót és azért dolgozni, a férfit meg bezárni az aranykalitkába, hogy a bolt és játszótér legyen az élete.
összevetve: leural a párom, nem tehetek semmit(munka/tanulás) és ezt a szememre veti, hogy én nem teszek semmit a jövőnkért.
kérem, hogy ne a szakítás merüljön fel elsődleges megoldásként
köszönet
:)
ezt már most mondja régóta, nem festhetem pl a hajam, szeretné a hosszú lenne, ezért fodrászt is tiltja, aki levágná
Úgy menekülnék,mint akinek a háza ég.Hátra se néznék.Szülsz 2 gyereket és ki se mehetsz a lakásból,hogy nehogy valaki Rád nézzen,ha elmész lesekszik utánad.És utána sakkban tart,hogy úgysem tudod magad eltartani és úgysem kellesz senkinek.
Nem irigyellek.Én most lépnék,mert én ezt nem csinálnám egy életen át.Mással is lehet családot alapítani,ami fontos lehet.
Dilis kérdező...
Nem nagyon tud racionálisan gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!