Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalhat e, vagy mit titkolh...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalhat e, vagy mit titkolhat? Bővebben lennt

Figyelt kérdés

tudom nem szép dolog, de után jártam pár dolognak, (pasim is csinálja ezt velem) belenéztem a pasim telefonjába, előszőr csak azért, mert sms t írtam róla, és elküldött üzenetek közt találtam hogy karácsonyra írt a volt nőjének. ez nem baj, ha lett volna más üzenet úgyis kitörölte volna. Csak bánt h nem mondta el h írt neki.

aztán volt hogy jött neki üzenete, nem olvastam bele csak szólni akartam neki hogy jött sms e, de láttam a kiírást hogy egy csaj írt neki.

2011. febr. 11. 12:42
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

csak féltékennyé akar tenni, és ahogy látom sikerült neki..

legközelebb amikor ilyeneket mondj fakadj ki hisztizz neki hgy mostmár kurv@ jó lenne ha végre eldöntené hogy őt keresi-e benned, vagy csak pótolni akarja, de közben még rá vágyik..

Beszéljétek ezt meg..

2011. febr. 11. 13:10
 22/25 A kérdező kommentje:

néha már nem is érdekel a csaj, csak az h jó vagyok e neki, néha már nem is vagyok féltékeny, csak érdekel h hülyének néz e, vagy tudja e mit is akar....

meg zavar hogy al mutatja ki érzéseit

mondta vesz óvszert mert nem bízik a bogyóban, pedig kevés rá az esély h teherbe essek mer beteg vagyok, aztán nekem kellett gumit venni mer ő sose vett, vettem gumit, egyszer használtunk és hetek óta megint semmi

szal nem értem hogyhogy nincsenek szexuális igényei

max megujjaz de az nagyon fáj, vagy elvárja h én elégitsem ki orálisan

néha többet van haverjaival mint velem

meg ha megigér valamit azt sem tartja be

miótak iosztottam azóta kitette képem a telefonjára, de az olyan eröltetettnek tűnik, meg azóta folyton fotóz, és odajön hozzám meló közbe, meg volt h nem vettem fel telefont mer otthon hagytam és 11 szer hívott 5 perc alatt

sőt eddig ragaszkodott ahoz h szakálla legyen, nekem nem tetszett és azóta folyton borotválkozik, tehát vannak jó dolgai is

de zavar hogy felhúzza az orrom, és úgy akar lefényképezni, folyton mondja h úgy milyen ronda vagyok úgy grimasszal, de azért felhúzza orrom és fényképezi

2011. febr. 11. 13:15
 23/25 A kérdező kommentje:

ezerszerk imutattam neki az érzelmeimet, azt h szeretem, hogy féltékeny vagyok, és h nem lesz jó vége ha tovább idegesit, meg megbánt

de azért mégis csinálja, nem veszi észre magát, nem tudom mit akar elérni

én nem beszélek vele így

néha dicsér, de néha mintha fikázna, lehet poénból, de ez nekem nem vicces

suliba évekig egy srác piszkált meg lejáratottm ások előtt, mert alig volt mellem, most elfogadtam magam, szeretem magam, de néha olyan mintha én nem lennék elég jó a páromnak

azt mondja neki a kis mellek jönnek be, de néha cinikusnak érzem, mer van az a csaj a szellemekkel suttogóban, mindigm ondja h milyen nagy szemei vannak annak a csajnak, meg h helyes arca van és még a kannái is nagyok (mellei) ha annyira nem számít neki a mell méret, és nem csorgatja a nyálát más csajok után akkor nem tom mér említi ezt, és mért főleg előttem?

2011. febr. 11. 13:18
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
hát amit írtál, szerintem abban tényleg van valami. oké nem szép de én még nyomozgatnék egy kicsit utána a helyedben, ha rákérdeznél, hogy mi ez a telefonban, akkor 1. úgyis tagadná 2. mindent kitörölne, és még annyit sem tudnál mint amennyit most. amúgy vmi olyasmit olvastam/hallottam, hogy ha a pasik kamuznak, mindig magasabb vagy vékonyabb lesz a hangjuk.
2011. febr. 11. 14:53
 25/25 A kérdező kommentje:
folyton ha hív telefonon ott is gondolkodik és közbe mondja hogy izé, de persze ettől még lehet őszinte, világ életében mondott ilyet ha gondolkodott
2011. febr. 11. 18:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!