Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalhat e, vagy mit titkolhat? Bővebben lennt
tudom nem szép dolog, de után jártam pár dolognak, (pasim is csinálja ezt velem) belenéztem a pasim telefonjába, előszőr csak azért, mert sms t írtam róla, és elküldött üzenetek közt találtam hogy karácsonyra írt a volt nőjének. ez nem baj, ha lett volna más üzenet úgyis kitörölte volna. Csak bánt h nem mondta el h írt neki.
aztán volt hogy jött neki üzenete, nem olvastam bele csak szólni akartam neki hogy jött sms e, de láttam a kiírást hogy egy csaj írt neki.
ja, mondogatta h neki a japán csajok tetszenek, meg hogy a nagy szemű csajok az esetei és a hosszú hullámos haj, nekem vállig érő egyenes hajam van és kisebb szemeim,
de mondta hogy a volt barátnőjének bazi nagy szemei voltak, és hogy a szép arcába meg mosolyába szeretett bele, igaz husis volt, de ő sose az alakot nézte
meg mondta hogy nem baj h kicsik a melleim, mert az arcom olyan szép, hogy übereli, ezt úgy mondta, mintha a kis mell szépséghiba lenne, és az nem tetszene neki
meg folyton mondogatja mikor filmet nézünk, és szóba kerül egy nő, hogy mennyire jól néz ki, szép az arca, jót tett neki az idő múlása, aztán mikor én is elkezdem mondani ugyanezt a pasikról, akkor veszekedik h mér vagyok féltékeny, meg hogy poénosra vegyem a figurát, és hogy tudja h csak visszavágásból mondom és nem azért mert tetszik a pasi, megm ondja h ő nem féltékeny tipus, és hogy mér akadok ki ha csak mondja h szép egy nő, hisz úgyse csal meg vele, mert messze él és idősebb nála stb
de akkoris zavarna ha titokban más nőkről ábrándozna, engem választott, akkor legyen hűséges és ne bánjon velem megalázóan, tudja h nincs önbizalmam és féltékeny tipus vagyok, akkor nem tudom mért nem engem dicsér, én folyton dicsérem őt
Ferikeee válasza:
Nem hiszem hogy olyan aberációja lenne hogy 70éves nagymamákat hív éjszaka :D
És ha gerontofil? :DDD
így is lenne 70 éves nagymamikra meg pasikra se lennék féltékeny
csak az zavarna ha hülyének néznek
Ne csal meg vele mert messze él...
Pfff... Egyébként minden srácban van egészséges féltékenység a nő irát, ha szereti őt :)
Elég fura pasival hozott össze a sors de azt nem tűrném a helyedben semmiképpen hogy küllemre fikázzon....
és még ő csodálkozik ha kiakadok, meg én vagyok a hibás ha hisztizem
de közömbös maradok, inkább nem mutatom h zavar, talán akkor nem érzi magát olyan fontosnak, és észbe kap
udvarolnak nekem pasik, vagyis most egy, igaz nem lesz vele semmi, mert felesége és babája van, de szerelmes belém sajnos, viszont nem dobom a pasim miatta, de jólesik hogy irogat, a párom 9 hónap alatt nem írt olyanoakt mint ő
tudom nem tehet róla h szerelmes belém, mégha tilos is
inkább lefoglalom magam, bulizom, ismerkedem és flörtölök, ettől visszajön az önbizalmam, és már nem is vagyok féltékeny annyira, ha pasimnak hiányzom úgyis keres
Szerintem tedd lapátra.. Én is megérdemeltem volna párszor már, mégsem kaptam meg hála istennek, pedig én is tudok sajnos nagyon goromba lenni :(
Tezsteli hol vannak a határaid, de ha nem tezsed szóvá a megjegyzéseit csak jobban elfajulhatnak a dolgok..
naja, néha mondja hogy puha puding seggem van, de persze poénból mondja, meg azt is h ő ezt szereti, vagy legalábbis nem zavarja
én sose emlegettem neki az exemet, ha igen akkor csak rosszat róla nem szépeket
azt is elmesélte nekem hogy a csajhoz gyalogolt 8 kilómétert, és vitt neki virágot, de a csaj nem engedte be, haza se vitte, és haza is gyalogolt, el is tévedt, és pár hétig nem bezséltek, dek ibékült al ánnyal, meg hogy a csajtól milyen dolgokat kapott, azt is elmondta hogy kölcsönösen ők voltak egymásnak az elsők, és h milyen jó volt a szex, meg a csajt elkisérte dokihoz mikor beteg volt és a lánym iatt lógott a suliból, meg azt is megbocsájotta neki mikor a lány megcsalta
meg kapcsink elejénm ondta h hiányzik neki a lány, de csak mint barát, de persze azóta változott a csaj, meg sztem bunkó ha megcsalta őt
ilyeneket írt a csaj az adatlapjára hogy tönkreteszi magát, meg hogy gyurika lakik a tüdejében
amúgy itt lakik a csaj pár kilóméterre, és idén véget pesten, de nem tudom hogy haza jön e, a pasija is pesten tanul de ő pécsen lakik
de rég együtt vannak
annyit tudok hogy a lánynak van ajak meg orr karikája, és az a pasimnak nem jön be, meg az se hogy már ku*vásan öltözködik
félek akkoris h őt jobban szerette akkor mint engem most, és hogy ő lesz a nagy ő, a felejthetetlen, h őt keresi bennem
vagy jobbat keres nálam, vagy mellettem
vele ment nyaralni, meg bulizni, csak rossz tapasztalatai voltak ezért már nem szeret bulizni, mikor voltam akkor utánam jött két alkalommal is és tökre zaklatott volt, meg mikor látta más pasi táncolna velem akkor ellökte
aztán utánam intha jobban kimutatta volna érzéseit, sztem lehet féltékeny, vagy féltékennyé akar tenni, de közben nem vallja be hogy az, vagy azt akarja h mutassam ki h oda vagyok érte
közbe meg lesegeti h milyen előzményeim vannak böngészőbe
és fél hogy mások befolyásolnak és azért szakítok vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!