Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » El akar hagyni a párom, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El akar hagyni a párom, és már mondta is hogy legyen vége, nem akarok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Össze voltunk veszve,megbántott,mondtam neki hogy hagyjon békén. Másnap békülni szerettem volna vele, beszélgettünk szépen az elején, utána megint összevesztünk ,mert mindig csak engem hibáztat :( és oly annyira ideges lettem, hogy ezt mondtam neki : annyi terhet teszel rám, hogy jobb lenne ha meghalnék :( megbántam, és nem gondoltam komolyan,meg csak az ideg miatt mondtam.és mondta , hogy ezt nem tudja megbocsájtani, legyen vége, lassan 3 éve lennénk együtt, nagyon szeretem :( és tudom hogy ő is engem :( nem akarom elveszíteni, mit tegyek??
2011. febr. 10. 11:17
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

még utoljára megölelet...

belehalok :'(

2011. febr. 10. 19:25
 22/26 anonim ***** válasza:
Úristen, részvétem! De ennyi miatt? Basszus, komolyan nagyon kiakadtam ezen. Ha gondolod, írj privátot, talán kicsit tudok segíteni neked, vagy kiöntheted a szíved! Kitartás!
2011. febr. 10. 20:35
 23/26 A kérdező kommentje:

Képzeljétek, nemrég rám írt msn-en, hogy szerintem megérdemel e még ez a kapcsolat egy esélyt. De én mondtam neki, hogy neharagudj nem vválaszolok rá.Meg írta, h feküt az ágyán, és gondolkodott, hogy próbálta helyes útra terelni a gondolatait, hogy mind a kettőnknek jó legyen.

és hogy arra jutott, h lehet megérne még egy esélyt,és mind a kettőnknek megkéne mutatni a jobbik énjét?

mitévő legyek?

2011. febr. 10. 21:18
 24/26 anonim ***** válasza:
Szereted őt igazán? Úgy érzed, tudnád vele folytatni? Ha igen, akkor ne habozz, és próbáljátok meg, de ne alázkodj meg!
2011. febr. 10. 21:20
 25/26 A kérdező kommentje:
Teljes szívemből szeretem, de azt mondtam neki, hogy még gondolkodnom kell
2011. febr. 10. 21:23
 26/26 A kérdező kommentje:

KIBÉKÜLTÜNK, és 1 óra alatt megbánta a szakítást.

Van Isten!!!!!!!!!!!

LEGBOLDOGABB EMBER VAYOK A VILÁGON,ÉS SOHA NEM BÁNTOM MEG, ÉS JÓVÁ TESZEM , H NE LEGYEN NEKI EGY PICIT SE ROSSZ!!!

köszönöm mindekinek a hozzászólást!

2011. febr. 10. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!