Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » El akar hagyni a párom, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El akar hagyni a párom, és már mondta is hogy legyen vége, nem akarok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Össze voltunk veszve,megbántott,mondtam neki hogy hagyjon békén. Másnap békülni szerettem volna vele, beszélgettünk szépen az elején, utána megint összevesztünk ,mert mindig csak engem hibáztat :( és oly annyira ideges lettem, hogy ezt mondtam neki : annyi terhet teszel rám, hogy jobb lenne ha meghalnék :( megbántam, és nem gondoltam komolyan,meg csak az ideg miatt mondtam.és mondta , hogy ezt nem tudja megbocsájtani, legyen vége, lassan 3 éve lennénk együtt, nagyon szeretem :( és tudom hogy ő is engem :( nem akarom elveszíteni, mit tegyek??
2011. febr. 10. 11:17
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Ha valaki ilyet mond, arra nincs mentség. Én is szakítottam volna veled.
2011. febr. 10. 11:24
 2/26 A kérdező kommentje:

De nagyon szeretem őt :'(

Megvoltam bántva, nem gondolkoztam :'(

2011. febr. 10. 11:30
 3/26 anonim ***** válasza:
72%

Hagyj neki időt, tudom, hogy nem sok ember képes ilyenkor tétlenül várni, de a mostani párommal én már sokszor megtapasztaltam, hogy ez a legjobb módszer. Ő egy nagyon hisztis ember férfi létére, képes a semmin is sértődöttet játszani napokon át, sőt, a semmiért is képes elhagyni. Szó szerint a semmin.

OFF:

Egy példa: egyszer elmentünk a barátainkkal iszogatni, szórakozni, és mikor mentünk haza hozzá, félúton elkezdett csak úgy ordibálni velem, hogy én megcsalom őt biztosan. Csak így a semmiből, de még a téma is más volt előtte. Azt mondta, hogy takarodjak haza, ne menjek hozzá, azt csinálok, amit akarok. És mikor próbáltuk egy barátommal leállítani, mert rohant előre, akkor nekilökött egy kerítésnek. Én szépen felhívtam egy gyerekkori barátomat, aki mellesleg a szomszédom, és ő is ismeri a srácot, hogy ha tud, vigyen már haza... Az éjszaka közepén volt ez, szakadó esőben, az én otthonomtól 10 km-re. Másnap beszéltem a barátommal, hogy mi volt ez a kirohanás, annyit mondott rá, hogy nem mindegy?! És még neki állt feljebb, hogy én nem gyalogoltam hazáig az éjszaka közepén, szakadó esőbe, 10 km-en keresztül, hanem hazahozattam magam. Na nekem se kellett több, megmondtam neki, hogy gondolkozzon már el egy kicsit magán, utána hibáztasson.

OFF VÉGE

Szóval hagytam, hadd fortyogjon magába, úgy voltam vele, hogyha ilyen bunkó, akkor én nem fogok tenni egy lépést sem felé, nem én voltam az, aki ok nélkül elkezdett vele ordítani és nekivágtam a kerítésnek. 1 hét múlva felhívott, hogy találkozhatnánk?! Hát mondom éppen ráérek. Lementünk egy parkba, megittunk egy üveg bort ketten, és sírva ölelt meg, hogy mennyire hiányzok neki, és milyen hülye volt, stb-stb-stb.

21/L

2011. febr. 10. 11:36
 4/26 anonim ***** válasza:
61%

Tanulság: legközelebb gondolkodj. Most ő van nagyon megbántva. Végül is a fejéhez vágtad, hogy ő akkora teher rajtad, hogy te inkább meghalnál, semmint vele legyél.

Igaza van. Ezt elszúrtad. Nem kicsit, nagyon...

Szerintem vond le belőle a következtetést, és legközelebb, mielőtt bármit kimondasz, inkább számolj tízig, és gondold át újra meg újra, mielőtt beletiporsz a másik ember lelkébe.

2011. febr. 10. 11:37
 5/26 A kérdező kommentje:

De én ezzel őt tényleg nagyon megbántottam, fáj neki :(

Nem akarom h elhagyjon, és azt se tudom, hogy most mit csináljak, már kivagyok teljesen, itthon vagyok,mert olyan rossz állapotban vagyok :(

2011. febr. 10. 11:41
 6/26 A kérdező kommentje:

Nagyon megbántam :(. Ahogy leírtam ezt neki , egyből meg is bántam, kapcsoltam, h úúristen mit írtam :O

Mivel tudnám jóvá tenni :(?

2011. febr. 10. 11:44
 7/26 A kérdező kommentje:

Jah meg még annyi, hogy ma lehet kijön, h beszélgessünk még, meg a szemembe mondja h vége :(

Gondoltam arra, h megkérném, hogy öleljen meg, és belesúgnám a fülébe, h tényleg ezt szeretnéd? és ha azt mondja igen, akkor jobban megölelem, és megmondom neki, h rendben :'(

Bocsi, h ennyit válaszolgatok, csak nagyon nagyon kétségbeesett vagyok :'( meg nem akarok elveszíteni, nekem ő a nagy Ő, az örök szerelmem.

am 17 éves vagyok

2011. febr. 10. 11:53
 8/26 anonim ***** válasza:

Talán ne nekünk bánkódj, hanem hívd fel/menj át, ülj le, mond el ezt NEKI (ne nekünk), és ígérd meg, hogy legközelebb gondolkozol.

Ha szeret, valószinűleg meg fog bocsátani. Viszont, ennek egy nagy hátulütője van: ha még egyszer eljátszod, többet az életben nem fogod visszaimádkozni magad...

És utána azért lesz egy kis pedálozási idő, amíg minden visszaáll a régibe.

2011. febr. 10. 11:54
 9/26 A kérdező kommentje:
Már elmondtam ezeket neki,meg elmondtam hol vagyok és miben vagyok hibás, aminek örült h belátom . Nem tudom felhívni, mert gyakorlaton van,meg nem is szeretném annyira zavarni.:s
2011. febr. 10. 11:58
 10/26 anonim ***** válasza:
A leirtak alapján a barátod természete hasonlit az enyémre, és tényleg az a lehető legjobb módszer, ha hagyod egy picit. semmiképp ne érezze h te mennyire be vagy parázva attol h elhagy, mert akkor egyböl nyeregben érzi magát és azt hiszi bármit megtehet. jo, lehet nem kellett volna ilyet mondanod de a kiváltó akkor is Ő volt. tehát ezt azért ne felejtsük el, legyen büszkeséged neked is. ha pedig szakit veled, mond h rendben, neked sem volt jo h igy beszélt veled. hidd el 1-2 héten beléül könyörögni fog h béküljetek ki.
2011. febr. 10. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!