Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » El akar hagyni a párom, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El akar hagyni a párom, és már mondta is hogy legyen vége, nem akarok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Össze voltunk veszve,megbántott,mondtam neki hogy hagyjon békén. Másnap békülni szerettem volna vele, beszélgettünk szépen az elején, utána megint összevesztünk ,mert mindig csak engem hibáztat :( és oly annyira ideges lettem, hogy ezt mondtam neki : annyi terhet teszel rám, hogy jobb lenne ha meghalnék :( megbántam, és nem gondoltam komolyan,meg csak az ideg miatt mondtam.és mondta , hogy ezt nem tudja megbocsájtani, legyen vége, lassan 3 éve lennénk együtt, nagyon szeretem :( és tudom hogy ő is engem :( nem akarom elveszíteni, mit tegyek??
2011. febr. 10. 11:17
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Azt mondta ha arra a napra gondol, elmegy a kedve, akkor így nem fog megkeresni szerintem :( vagy lehet megkeresne, de nem bírnám ki, h tétlenül üljek 1 vagy 2 hétig, h akkor elhagy vagy velem maradni, hát már most kivagyok teljesen :'(

Tudom , hogy nagyon szeret, adott nekem egy gyűrűt, és azt mondta, hogy akkor vegyem le, ha ő kicseréli eljegyzési gyűrűre, két hete meg szerelmet vallott. én meg ilyet mondtam neki :'(

2011. febr. 10. 12:18
 12/26 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem magában már tuti megbocsájtott, csak szeretné dramatizálni, én is vagyok így néha. Egy hosszú beszélgetés, és utána jó lesz kibkülni, ne stresszeld magad minden jó lesz :)
2011. febr. 10. 12:21
 13/26 A kérdező kommentje:

Úgy gondolod? Remélem, hogy ma kijön, és tudunk beszélgetni.

És azt is remélem, hogy megtud bocsájtani, én már megbocsájtottam neki, de azt mondta h ő nem tud :(

De segítenék neki, h ne haragudjon rám ennyire, meg nem szólok be neki semmit soha.

Megfogadom az előző tanácsát, hogy elszámolok 10 ig , átgondolom, és utána írok!!

2011. febr. 10. 12:25
 14/26 anonim ***** válasza:
Szia, írj, hogy mi volt!!!
2011. febr. 10. 12:54
 15/26 A kérdező kommentje:
Majd csak estefele tudom megírni, h mi lett :S
2011. febr. 10. 13:33
 16/26 anonim ***** válasza:

szerintem egyáltalán nem gáz, h ezt mondtad. ezen neki kéne elgondolkoznia, h "micsoda, a bnőmet annyira kikészítem, h már legszívesebben meghalna?!" (jó nyilván nem halnál meg, de nagyon rosszul esik neked)

hülye a srác, kell a francnak a veszekedés, te csak békülni mentél, erre már megint kötekszik. az ilyenek unatkoznak és kell nekik a pezsgés, vagy mi? miért nem lehet békében élni egy kapcsolatban?

szerintem találkozzatok, de ez nem csak is kizárólag a te hibád, hanem az övé is, hiszen ha egy ilyen mondatot ki tud belőled váltani, abban ő is benne van. Úgyhogy szépen te is mondd el, hogy mit kéne máshogy csinálnia. Szóval kérj bocsánatot, de ne alázkodj meg, mondd el hogy miért mondtad, és ebben ő is benne van. Mondd el h csak kikészített a veszekedés. Ha meg azt mondja h vége akkor ne sajnáld, jön majd egy olyan aki nem sértődik meg mindenen.

2011. febr. 10. 16:24
 17/26 A kérdező kommentje:

Tudja, hogy hibás.

És én tényleg csak azért mondtam mert már ki voltam teljesen, küldtem neki, egy ne haragudj-os képeslapott, az sem tetszett neki, mert leírtam az ő hibáit is benne.

2011. febr. 10. 16:29
 18/26 A kérdező kommentje:
...és szerintetek, ha ma kijön, akkor hogy kezdjem el a beszélgetést? már msn-en megbeszéltünk szinte mindent, de még van beszélni valónk azért...
2011. febr. 10. 16:31
 19/26 anonim ***** válasza:
Na? Események?
2011. febr. 10. 18:45
 20/26 A kérdező kommentje:
elengedtem, azthiszem örökké :'(
2011. febr. 10. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!