Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El akar hagyni a párom, és már mondta is hogy legyen vége, nem akarok, mit tegyek?
Azt mondta ha arra a napra gondol, elmegy a kedve, akkor így nem fog megkeresni szerintem :( vagy lehet megkeresne, de nem bírnám ki, h tétlenül üljek 1 vagy 2 hétig, h akkor elhagy vagy velem maradni, hát már most kivagyok teljesen :'(
Tudom , hogy nagyon szeret, adott nekem egy gyűrűt, és azt mondta, hogy akkor vegyem le, ha ő kicseréli eljegyzési gyűrűre, két hete meg szerelmet vallott. én meg ilyet mondtam neki :'(
Úgy gondolod? Remélem, hogy ma kijön, és tudunk beszélgetni.
És azt is remélem, hogy megtud bocsájtani, én már megbocsájtottam neki, de azt mondta h ő nem tud :(
De segítenék neki, h ne haragudjon rám ennyire, meg nem szólok be neki semmit soha.
Megfogadom az előző tanácsát, hogy elszámolok 10 ig , átgondolom, és utána írok!!
szerintem egyáltalán nem gáz, h ezt mondtad. ezen neki kéne elgondolkoznia, h "micsoda, a bnőmet annyira kikészítem, h már legszívesebben meghalna?!" (jó nyilván nem halnál meg, de nagyon rosszul esik neked)
hülye a srác, kell a francnak a veszekedés, te csak békülni mentél, erre már megint kötekszik. az ilyenek unatkoznak és kell nekik a pezsgés, vagy mi? miért nem lehet békében élni egy kapcsolatban?
szerintem találkozzatok, de ez nem csak is kizárólag a te hibád, hanem az övé is, hiszen ha egy ilyen mondatot ki tud belőled váltani, abban ő is benne van. Úgyhogy szépen te is mondd el, hogy mit kéne máshogy csinálnia. Szóval kérj bocsánatot, de ne alázkodj meg, mondd el hogy miért mondtad, és ebben ő is benne van. Mondd el h csak kikészített a veszekedés. Ha meg azt mondja h vége akkor ne sajnáld, jön majd egy olyan aki nem sértődik meg mindenen.
Tudja, hogy hibás.
És én tényleg csak azért mondtam mert már ki voltam teljesen, küldtem neki, egy ne haragudj-os képeslapott, az sem tetszett neki, mert leírtam az ő hibáit is benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!