Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Suliban no smaci. Délután no...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Suliban no smaci. Délután no smaci, mert fáradt. Tali max 7végén, ha engedik.. mivel tegyem magam kívánatosabbá?

Figyelt kérdés

mit tegyek? én sokszor kezdeményeztem már suli után is, elmentünk sütizni, ott is pl. nem értem, sokszor fáradt, holott én mindent megteszek érte.

miért bújuk ki?

azt mondja, hogy majd ha eljön az ideje.

az pedig kéthetente hétvégén, mikor nálam van.

náluk még smaci sem lehet, szülök, öcskös, aki állandóan zaklat stb...és nem lehet leállítani.

de ha nálam van akkor sem mindig.

járok konditerembe, kezdek szépülni, más csajok állandóan csak néznek.

de én őt szeretném megkapni, ő meg nem akar sokszor még smacit sem.

buszon +?

ismerősök vannak...stb...midnig van valami:S:S

mit csináljak, h ő is úgy kívánjon engem, mint én őt?

ui: tudom, h gáz szitu, de ha szeretsz valakit, akko ez hiányzik, s másfél év alatt ez kiakaszt:S:S

2009. febr. 8. 22:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nézz más csaj után, én is jártam így, megbeszélni nem lehetett vele és más barátnő után néztem.

Az 23:18-as válaszoló frusztrált vagy csak megrögzött feminista??? Annak ellenére, hogy le van írva több helyen is, hogy A KÉRDEZŐ A SRÁC, mégis egy szegény, elhanyagolt, figyelembe nem vett nőt lát benne, vagy nyíltan arra buzdítja, hogy legyen inkább meleg?

2009. febr. 8. 23:33
 12/14 A kérdező kommentje:

csak nem volt figyelmes...xd

jól benézte am:D

2009. febr. 8. 23:38
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is nézz másik lány után, mert ez a lány akiről írsz, nem szeret Téged eléggé. Mi az hogy fáradt vagyok egy csókhoz? Ilyen nincs!

Vagy télleg olyan szitu lehet, hogy volt valami rossz élménye, de ez meg azért baromság, mert nem arról van szó, hogy először akarnád megcsókolni, tehát tisztában kell vele lennie, hogy hogyan csókolsz.

Már bocs a kérdésért, de nincs neked véletlenül szájszagod? Azért kérdezem, mert én pl. a volt férjemmel azért nem szerettem csókolózni (de ha csak egy puszira hajolt oda, akkor is inkább húzódoztam), mert igen erős szag jött belőle, mert nem zárt rendesen a gyomorszája, és hiába kértem szépen hogy menjen el orvoshoz és nézesse meg, a büszkesége fontosabb volt. Én meg sajnos finnyás vagyok a szagokra. Na, de nem én vagyok a lényeg, ez csak úgy eszembe jutott, hogy ez is gond lehet, talán Te magadon nem is érzed. Kérj meg valakit akiben megbízol, hogy szagolja meg a lehelletedet.

Ha mégsem ez a gond, akkor mégiscsak az marad, hogy nem szeret Téged eléggé. Végülis nem a közel keleten élünk, hogy ne lehetne nyilvánosan puszizkodni, csókolózni.

De mielőtt lépnél bármit is úgy korrekt, ha elmondod neki az érzéseidet, próbáld meg kihúzni belőle az őszinte választ, és ha nem juttok dűlőre, hát sajna kenyértörés.

Sok sikert!

2009. febr. 9. 08:37
 14/14 A kérdező kommentje:

nyugi, volt már pár csajom és egyik sem mondott még ilyet.

csak ebbe a lányba tényleg bele vagyok habarodva, de az utcán teljesen másképp viselkedik velem, és nagyon nehéz rávenni arra, h adjon egy csókot, puszit vagy ölelést.

szülei nem így nevelték, lehet ez is a gond. mert az én családomban a nagy ölelés+ puszi stb...mindennaposak, de náluk nem.

ilyen fajta csaj azt hiszem, ilyen nem oda bújos típus...ha értitek:$

2009. febr. 9. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!