Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van úgy, hogy egész délután a gép előtt ül és várja, hogy feljöjjön a barátnője MSN-re?
és akkor várok estig de nem jön fel, ma is ez van.
Egyszerűen nem képes még kicsit sem feljönni. De persze ha holnap meg feljön és nem vagyok fent akkor meg ki lenne akadva.
18/F
Nekem nincsenek ilyen problémáim, mivel barátnőm sincs.
21/F
Lehet, hogy az én exem is azért szeretett ki belőlem, mert nem mentem fel soha msn-re? Pech...
Miért nem találkoztok inkább személyesen? Miért olyan ki*aszott fontos az az msn???
ilyen problemam nincs.
De van telefon, azon nem tudtok kommunikalni?
YM.rol nem hallottatok?
Persze személyesen a legjobb de mivel én vizsgázok, ő meg TZ-z ír így most nehéz lenne személyesen találkozni.
De ha feljönne mondjuk fél órára akkor utána nyugodtan tanulhatna ő is tovább meg én is.
Telefonnal az a baj, hogy ő is kártyás meg én is és alig van lóvénk a telefonon meg amúgy is drága és vagy 500 Ft 10 perc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!