Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Suliban no smaci. Délután no smaci, mert fáradt. Tali max 7végén, ha engedik.. mivel tegyem magam kívánatosabbá?
mit tegyek? én sokszor kezdeményeztem már suli után is, elmentünk sütizni, ott is pl. nem értem, sokszor fáradt, holott én mindent megteszek érte.
miért bújuk ki?
azt mondja, hogy majd ha eljön az ideje.
az pedig kéthetente hétvégén, mikor nálam van.
náluk még smaci sem lehet, szülök, öcskös, aki állandóan zaklat stb...és nem lehet leállítani.
de ha nálam van akkor sem mindig.
járok konditerembe, kezdek szépülni, más csajok állandóan csak néznek.
de én őt szeretném megkapni, ő meg nem akar sokszor még smacit sem.
buszon +?
ismerősök vannak...stb...midnig van valami:S:S
mit csináljak, h ő is úgy kívánjon engem, mint én őt?
ui: tudom, h gáz szitu, de ha szeretsz valakit, akko ez hiányzik, s másfél év alatt ez kiakaszt:S:S
végzősök vagyunk, 17-18
de ebben az a dűhítő, h messze lakunk egymástól. néha azért jól esne pár apró szó, egy kis puszi, ölelés stb...kis csók vagy valami, de nagyon ritka:S
azt mondta, h ő nem az a típus, én meg igényelném.
mondtam már neki, azt mondta, van elég baja ezenkívűl is.:S
nah de ezt már másfél éve játsza:S
azt mondja, h szeret, holott érzem, már nincs benne az a láng, ami legelőször volt:s
Hány évesek vagytok?, de lehet még nem érzi magát a csókhoz "nagynak", vagy fél, hogy rosszul csinálja majd, de ez hülyeség, mert erre nincs semmilyen szabály. Próbálkozz nála, de ne legyél nagyon rámenős, vagy beszéljél vele...
De micsoooda?Fél év?uff!!
nyugi, elég nagy hozzá:P
mert ha kettesben tudunk maradni, akkor egy vadmacska és úgy nincs semmi gond. de hétvége max.
hétköznap olyan, mintha csak a legjobb barátja lennék és nem is a pasija vagy nemtom:S
kívánni kíván. de lehet mégsem. fogalmam sincs mi van vele. de kom. mintha hétköznap csak egy haverja lennék. hétköznap kimerül abban, h megfogjuk egymás kezét, + a búcsúölölés.
nem vagyok egy rossz pasi, de én nagyon belé habarodtam.
lehet azért is, amit kettesben csinál velem, azért:P
de hétköznap más:S
mintha két személyiség lenne:S
nem ismerlek titeket, de a szavaidból ítélve nem tisztel ez a srác. egy csókhoz nem lehet fáradt az ember :) biztos vannak sokkal jobb csávók is, akik megérdemelnek, csak nem vetted eddig észre, mert nagyon elvoltál foglalva ezzel az illetővel :) ha ő nem lép akkor ne törődj vele, tényleg lesz olyan aki majd a tenyerén hordoz. de ez nem ő :)
majd ha komolyan akart Tőled valamit, észhez tér, és rájön mennyit veszített azzal, hogy fáradt volt ;)
soksok szerencsét :*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!