Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt ilyen mással is? Azt hittem hogy szeretni fog, közben meg egy bejárónőt és cselédet akart+ guminőt?
22 éves lány vagyok. 3 éve egyedül előtte csak kisebb kapcsolatom volt, így az egyetem mellett szerettem volna már megtalálni a páromat.
A barátok ajánlottak egy társkereső oldat, ahova felbátorodva regisztráltam.
Sokan írtak már aznap, én meg nézegettem a találatok között. Felkeltette a figyelmemet egy helyes fiú, akiről több kép is volt fent. Normálisnak tűnt, természetszerető, nem bulizós (én sem vagyok az). Szóval helyes volt a sok béna, szexőrült, egyéb pasik között.
Sok lány is írt neki, ezt láttam, jóval több, mint az átlagfiúknak.
Én is írtam neki pár sort, hogy szimpatikus és írjon nyugodtan, ha érdeklem:) Röviden ilyesmit.
Aztán 10 nap alatt leveleztem fiúkkal, el is feledkeztem róla, egyszer csak visszaírt!
Onnantól kezdve hosszú leveleket folytattunk. Mondanom sem kell, szimpatikus volt! 25 éves srác, helyes és okos, kedves!
Aztán találkát kezdeményezett. Találkoztunk. Az anyjával élt egy házban, be is mutatott első nap, aztán sétálni mentünk. Eléggé lepukkadt volt a környezete 1 méteres gaz az szemet szúrt, na de mindegy, lehet nincs ideje, erre gondoltam mert dolgozik.. (anyukája idős volt).
Napról-napra belezsongtam, minden nap találkoztunk....
Aztán kb. az 5-ik randin volt az első csók. Nagyon úgy viselkedett mint aki szerelmes kezd lenni. Majdnem elhittem. Aztán egyik randi rákérdeztem hogy hány éves is? Azt mondta 39!!! Nem is hittem el. Az zavart, hogy hazudott:( Igazából akkor kellett volna elhagyni de nagyon tetszett a fiú nem akartam otthagyni).
Aztán végülis pár hét múlva kiderült, hogy a pasinak végig voltak hosszabb-rövidebb kapcsolatai és mindegyiknek házasságot ígért, de csak tartogatta őket (háztartás+kerti munkákra), mert ő ugyan semmit sem csinált! Aztán amikor megunta őket, lecserélte egy másikra a társkeresőről...
Ezt csinálja immár 20 éve: amúgy nagyon önző és bu*nkó a pasi és tényleg megtapasztaltam, amikor már biztos volt a "szerelmemben". Kb. egy hete volt egy csúnya összezürdülésünk, és ekkor határoztam el hogy ennek nincs jövője, nagyon szemét volt.
Ma /egy hónap járás után/ dobtam, az anyja is megerősített abban, hogy ő valójában senkit sem szeretett soha, csak kell a kényelem a cseléd, aki minden megcsinál és néha dughatja...az anyjának is elege van belőle.
Hát én szakítottam vele, és nem is csodálkoztam-de nem is akarta, hogy maradjak, pedig néhány napja, még így szeretlek-úgy szeretlek ment. Én éreztem is hogy valami nem stimmel, de az ember próbálja elnyomni a megérzéseket.
Most nagyon csalódott vagyok, hogy pont egy ilyet fogtam ki:( Nem vagyok szerelmes, csak fáj a becsapás. Ki akarom törölni ezt a pórul járt hónapomat. Szerencsére szex nem volt,csak csók, simi ilyesmi, mert akkor méginkább bánnám.
Volt másnak is ilyen hasonló kapcsolata, ahol "szerelmet" hazudva valójában más volt a cél?
Volt már ilyen? Itt? Előttem is volt nője pár hónappal és most is van (gondolom )
Nem vettem észre! Nagyon jól tartja magát!
az érdekelne, hogy más is járt így vagy csak én vagyok ilyen szerencsés?
hajajj,de hány...
Jóképű pasi,mentünk ide-oda,bemutatott anyukájának,nagyinak,jött elém-nálam volt,meglepikkel állitott be,2 hét után szerelmet vallott,csak a bugyim kerüljön már le...furcsa volt a mama fejcsóválása...3 hónap után derült ki,hogy van egy több éve tartó kapcsolata is,együtt laknak,a szülők lakásában levő szobájába meg az aktuális futó kalandot hordja fel,a mamáéknak meg fizet hogy csendbe jópofizzanak...
Én beleronditottam,és bemutatkoztam a fix barátnőnek...azóta az én barátnőm,és a vőlegényét általam ismerte meg:)
Másik helyespasi,chatről,1.randi,meghiv kólázni...jajj,pénztárca otthonmaradt,kártya van csak nála,de azt nem fogadnak el,fizessek már.OK.2.randi,náluk kettesben,rendeltünk pizzát,jajj,anya elvitte a bögréből a pénzt,van nálad ugye pénz.Még ez is ok,én hülye.3.randi,1 kólámat fizeti,magának 1 sör.erre elment az utolsó busza,adjak már 3ezret taxira...elirányitottam a közeli automatához...kikönyörgött még randit,séta,mondom az nem kerül semmibe...erre meglát egy felsőt a kirakatba,hogy ő mióta ilyet keres,nincs-e nálam egy 10ezres,majd visszaadja...elküldtem melegebb éghajlatra...
és még mesélhetnék...
örülj h 1 hónap alatt szabadultál,és nem is feküdtél le vele...
van még pár kretén...
Húúú, 19:53 te aztán megjártad:( Szegény..
Ez a 2 hét utáni szerelembevallása nálam is megvolt, bár én annyira meghökkentem hogy nem is szóltam semmit!
Azért még írjatok, leírhattok pasi-trükköket is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!