Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Történt ilyen mással is? Azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt ilyen mással is? Azt hittem hogy szeretni fog, közben meg egy bejárónőt és cselédet akart+ guminőt?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok. 3 éve egyedül előtte csak kisebb kapcsolatom volt, így az egyetem mellett szerettem volna már megtalálni a páromat.

A barátok ajánlottak egy társkereső oldat, ahova felbátorodva regisztráltam.

Sokan írtak már aznap, én meg nézegettem a találatok között. Felkeltette a figyelmemet egy helyes fiú, akiről több kép is volt fent. Normálisnak tűnt, természetszerető, nem bulizós (én sem vagyok az). Szóval helyes volt a sok béna, szexőrült, egyéb pasik között.

Sok lány is írt neki, ezt láttam, jóval több, mint az átlagfiúknak.

Én is írtam neki pár sort, hogy szimpatikus és írjon nyugodtan, ha érdeklem:) Röviden ilyesmit.

Aztán 10 nap alatt leveleztem fiúkkal, el is feledkeztem róla, egyszer csak visszaírt!

Onnantól kezdve hosszú leveleket folytattunk. Mondanom sem kell, szimpatikus volt! 25 éves srác, helyes és okos, kedves!

Aztán találkát kezdeményezett. Találkoztunk. Az anyjával élt egy házban, be is mutatott első nap, aztán sétálni mentünk. Eléggé lepukkadt volt a környezete 1 méteres gaz az szemet szúrt, na de mindegy, lehet nincs ideje, erre gondoltam mert dolgozik.. (anyukája idős volt).

Napról-napra belezsongtam, minden nap találkoztunk....

Aztán kb. az 5-ik randin volt az első csók. Nagyon úgy viselkedett mint aki szerelmes kezd lenni. Majdnem elhittem. Aztán egyik randi rákérdeztem hogy hány éves is? Azt mondta 39!!! Nem is hittem el. Az zavart, hogy hazudott:( Igazából akkor kellett volna elhagyni de nagyon tetszett a fiú nem akartam otthagyni).

Aztán végülis pár hét múlva kiderült, hogy a pasinak végig voltak hosszabb-rövidebb kapcsolatai és mindegyiknek házasságot ígért, de csak tartogatta őket (háztartás+kerti munkákra), mert ő ugyan semmit sem csinált! Aztán amikor megunta őket, lecserélte egy másikra a társkeresőről...

Ezt csinálja immár 20 éve: amúgy nagyon önző és bu*nkó a pasi és tényleg megtapasztaltam, amikor már biztos volt a "szerelmemben". Kb. egy hete volt egy csúnya összezürdülésünk, és ekkor határoztam el hogy ennek nincs jövője, nagyon szemét volt.

Ma /egy hónap járás után/ dobtam, az anyja is megerősített abban, hogy ő valójában senkit sem szeretett soha, csak kell a kényelem a cseléd, aki minden megcsinál és néha dughatja...az anyjának is elege van belőle.

Hát én szakítottam vele, és nem is csodálkoztam-de nem is akarta, hogy maradjak, pedig néhány napja, még így szeretlek-úgy szeretlek ment. Én éreztem is hogy valami nem stimmel, de az ember próbálja elnyomni a megérzéseket.

Most nagyon csalódott vagyok, hogy pont egy ilyet fogtam ki:( Nem vagyok szerelmes, csak fáj a becsapás. Ki akarom törölni ezt a pórul járt hónapomat. Szerencsére szex nem volt,csak csók, simi ilyesmi, mert akkor méginkább bánnám.

Volt másnak is ilyen hasonló kapcsolata, ahol "szerelmet" hazudva valójában más volt a cél?

2011. febr. 3. 19:43
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Az anyja mondta el, nagyon szenvedett a fia viselkedése miatt. Nagyon mérges volt mindig, de jópofizott a dolgaira, és amikor mondtam az anyjának hogy elhagyom ő mondott el mindent!
2011. febr. 3. 20:07
 12/19 anonim ***** válasza:

Nekem is vannak torteneteim, de hogy valami jot mondjak, a sok csalodas utan itt vagyok sok eves hazassaggal, elegedetten a ferjemmel es a gyerekunkkel. Tarskereson ismertem meg kozvetlen a sok csalodas utan, amikor mar fel akartam adni (en is fiatal voltam, mint te kerdezo, 20 evesen ismertem meg a ferjemet).

Eloszor megismerkedtem egy fiuval, aki nagyon kedves volt. 5 honapig hitegetett. Egyik naprol a masikra megvaltozott es eltunt. Nem tudtam, hogy mi lett vele, mig honapokkal kesobb meg nem lattam egy kozossegi oldalon, hogy el es virul - csak kiderult, hogy mas neven fut meg ilyen aprosagok...annyit tudok, hogy evekkel kesobb egy nala joval idosebb not vett el.

Aztan volt egy pasi, akivel ugy kezdodott minden, mint ahogy a kerdezo leirta. Jokepu, okos, kedves. Erre kiderult, hogy hazas, de valofelben van, a baratnoje pedig 5 honapos terhes volt kozben...most ezzel a baratnovel van neki mas tobb gyerek plusz a nonek is volt mar gyereke.

Voltak mas igergetok is, de azok annyira nem raztak meg, mint ez a 2 eset. Szerencsere egyikkel sem volt testi kapcsolat, mert akkor jobban fajna.

Mit mondanek a kerdezonek? Ne adja fel, nem mindenki szemetlada es akkor fog rad talalni az igazi, mikor legkevesbe szamitasz ra.

Az nem jo, ha valakiert rajongsz, mert abbol sosincs semmi, akkor elvakit a szerelem, szenvedely vagy a vagy, hogy legyen egy tarsad. Sose lelkesedj be tulsagosan, mert nagyot lehet bukni. Allj egy kapcsolathoz realisan, nem pedig optimistan, mert az optimista hajlamos atugrani a hibakon ("majd megvaltozik", "nem mindig ilyen" jelszoval).

Aki pedig becsapott, nem erdemli meg, hogy foglalkozz vele es soha ne szentelj ennek az embernek idot mar. Ha mar alap dolgokban az elejen hazudik (kor, helyzete, munkahely stb.), masban is, ez biztos! Ez egy senki es nem erdemel meg teged!

2011. febr. 3. 20:09
 13/19 A kérdező kommentje:

20:09 86%

"Az nem jo, ha valakiert rajongsz, mert abbol sosincs semmi, akkor elvakit a szerelem, szenvedely vagy a vagy, hogy legyen egy tarsad. Sose lelkesedj be tulsagosan, mert nagyot lehet bukni. Allj egy kapcsolathoz realisan, nem pedig optimistan, mert az optimista hajlamos atugrani a hibakon ("majd megvaltozik", "nem mindig ilyen" jelszoval)."

Igen, köszönöm a válaszodat, én nagyon realista vagyok, csak kicsit tudott eltántorítani (nagyon dolgozott rajta) de én gyorsan rájöttem mi a helyzet.

Vigyázni kell az ilyen csalókkal, mert ezek sokszor megnyerőbbek, mint egy valójában szerelmes férfi!

Még írhattok!

2011. febr. 3. 20:14
 14/19 anonim ***** válasza:
Az biztos, hogy nyerobbek, mert sokkal jobb a szoveguk. Onnan lehet felismerni oket, hogy tul jonak hangzanak ahhoz, hogy igaz legyen, amit mondanak! Ugyan miert hirdetne magat egy huszoneves marlonbrando a neten csak ugy, mikor minden ujjara kapna lanyt? (mert kap is, ha jol nez ki, csak ennel tobb kell egy komoly kapcsolathoz - tehat valami oka van)
2011. febr. 3. 20:20
 15/19 anonim ***** válasza:
ez nem az Alekosz volt?
2011. febr. 3. 21:35
 16/19 A kérdező kommentje:

20:20 na annyira azért nem volt jó pasi, de jóképű volt, de azért nem az a nagy ász:D

Legalábbis a korábbi udvarlóimhoz képest jobban nézett ki.

2011. febr. 3. 22:25
 17/19 anonim ***** válasza:
Tanulság: soha nem szabad társkeresőn partner keresni, mert az ott fent lévők nagy részénél valami nincs rendben.
2011. febr. 4. 09:30
 18/19 A kérdező kommentje:
Utolsó, igazad van!
2011. febr. 4. 12:24
 19/19 anonim ***** válasza:
Nagyreszenel...de azert lehet normalis partnert is talalni. Nem mindenki ilyen szemet. En nagyon orulok, hogy probalkoztam a tarskeresovel es most nagyon boldog vagyok, mert sosem tudtam volna a ferjemmel talalkozni enelkul.
2011. febr. 4. 17:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!