Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért pont velem történik ez meg?
10 éve élek házasságban, két gyerek, minden ideális, jól összeszokott csapat vagyunk. Pár hónapja berobbant az életembe egy fiatal (25 éves) kolléganőm. Rengeteget dumcsizunk, flörtölünk, sőt már csók is volt. Most úgy érzem, hogy szerelmes vagyok, nagyon felkavart, még étvágyam sincs, és legszívesebben csak Vele lennék. Mit csináljak?
35F
16:24-es
Na héló-héló! Ácsi. Soha a büdös életben nem csaltam meg semmelyik páromat sem, még csak ingerenciám sem volt flörtre vagy bármire. És igen, férfi vagyok.
Köszönöm a válaszokat, igazatok van.
Szeretem a családomat, nem fogom őket elhagyni soha. Lehet, hogy csak bizonyítási vágy, lehet, hogy kapuzárási pánik, de hosszútávon nem vezet sehova ez a viszony. Megrészegített, de szeretnék lassan ura lenni a helyzetnek. Le fogom építeni, mert rafkós, és nem akarom, hogy bekavarjon. Csak most nagyon erősnek és józannak kell lennem!!!
Már jó úton haladok, csak közben szerelmes lettem belé, de ez inkább csak fellángolás.
nem ér annyit az egész, hogy emiatt tönkre menjen a házasságom. Szükségem van a családomra!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!